Διάφορα

Θεσσαλία: Μεγαλώνει την εγγονή της μέσα στα χαλάσματα, σε ένα βίντεο που πρέπει να δουν όλοι

Ένα βίντεο από τη Θεσσαλία, η οποία δοκιμάζεται ξανά, έχει προκαλέσει συγκίνηση στους χρήστες του Twitter. Και σε εμάς. Θέλουμε να πούμε, δεν υπάρχει απαθής και αποστασιοποιημένος τρόπος να φιλτράρεις όλα όσα λέει μια ηλικιωμένη γυναίκα σε εθελοντές που χτυπούν την πόρτα της.

Όπως αναφέρει το mikropragmata.lifo.gr, η Αλεξάνδρα Καψαλά του Smart Dog, φαίνεται να ταξίδεψε ως στη Θεσσαλία και συγκεκριμένα τον Παλαμά Καρδίτσας, μαζί με άλλους εθελοντές, για να βοηθήσει τους πληγέντες από την κακοκαιρία. Πριν έξι μέρες, ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται να πλησιάζει μια ηλικιωμένη κυρία, η οποία μόνη της προσπαθεί να σώσει ό,τι σώζεται από το σπίτι της, καθαρίζοντάς το από νερά και λάσπες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra Kpsl (@alexandra.kaps)

Η γυναίκα αυτή, ψύχραιμη και με ευγένεια και γλυκύτητα, όσο απαντά στις ερωτήσεις των εθελοντών, περιγράφει πως η κόρη της έχει πεθάνει και φροντίζει την έξι μηνών εγγονούλα της. Μόνη της στα χαλάσματα, τα οποία προσπαθεί να ξανακάνει σπίτι.

Το βίντεο ανέβασε σήμερα και η Ελένη Χρονοπούλου, του ΚΙΝΑΛ, γράφοντας: «Παρατηρείστε αυτή τη γυναίκα. Πέθανε η κόρη της και φροντίζει το 6 μηνών εγγονάκι της. Καθαρίζει μόνη της στα χαλάσματα. Και αντί να έχει οργή και να απαιτεί όσα δικαιούται, κοιτάζει γλυκά, ευγενικά και υπομονετικά τους ανθρώπους. Δεν είναι κράτος αυτό».

Να θυμίσουμε εδώ πως σήμερα το πρωί ο Μάκης Βορίδης δήλωσε στον ΣΚΑΪ πως το κράτος είναι πάντα εκεί για αυτούς τους ανθρώπους.

Χρήστες του Twitter περιμένουν τη δημοσιοποίηση κάποιων παραπάνω στοιχείων για αυτή τη γυναίκα, ώστε να μπορέσει όποιος θέλει, να της στείλει βοήθεια.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected