Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Τον βαθμό με…buzzer beater η Ζάκυνθος, “λαχτάρισαν” με Μαρούδα (photos)

Σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, τα Τρίκαλα έχασαν μέσα από τα χέρια τους μία πολύτιμη νίκη με ανατροπή σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα καθώς ισοφαρίστηκαν από τη (για μια φορά ακόμη) μαχητική Ζάκυνθο στο 8ο λεπτό των (δικαιολογημένων) καθυστερήσεων σε 2-2.

Το γκολ προήλθε από την ασυνεννοησία Παπαδόπουλου και Γιάννη Σκόνδρα με αποτέλεσμα ο Τσιμέλι να ισοφαρίσει.

Είχε προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο άλλο  λάθος του Ζαΐμι από το οποίο πέρασαν μπροστά στο σκορ οι φιλοξενούμενοι με τον Νικολίτσα στο 14’ ενώ τα Τρίκαλα γύρισαν το ματς με απευθείας φάουλ του Αλεξίου (67’) και σουτ του Νίκου Σκόνδρα (81’). Το ματς είχε πάθος, ένταση γερές μονομαχίες και δύο παίκτες των Τρικάλων, τον Κατσαντώνη και τον Μαρούδα να φεύγουν από το γήπεδο με ασθενοφόρο.

Στην περίπτωση του Μαρούδα τα πράγματα ήταν πιο σοβαρά καθώς ο υψηλόσωμος φορ λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και μόλις είχε περάσει στο παιχνίδι σωριάστηκε στο έδαφος μετά από μία εναέρια προσπάθεια χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Σήμανε συναγερμός, οι παίκτες των δύο ομάδων και οι πάγκοι πάγωσαν και αμέσως κοντά στον παίκτη έσπευσε το ιατρικό επιτελείο του ΑΟΤ (ΕΔΩ) με επικεφαλής τον Θανάση Κουτή.

Ο παίκτης ανέκτησε τις αισθήσεις του με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για επιληπτικό σοκ και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων με ασθενοφόρο υπό το ζεστό χειροκρότημα της κερκίδας. Στον αγωνιστικό χώρο βρέθηκε δίπλα στον παίκτη και ο πρόεδρος και γιατρός της ομάδας Κώστας Παρδάλης αλλά και το μέλος του ΔΣ και γιατρός Γιάννης Χιώτης.

Το φιλμ και φωτογραφίες του αγώνα στο Sporttrikala

Συνθέσεις

 Τρίκαλα (Βασίλης Καλογιάννης): Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας, Μαλάκος, Σκόνδρας Γ., Κατσαντώνης (36’ λ.τ. Πατρώνης), Κωστόπουλος, Ζαϊμι (46’ Μαρούδας / 60’ λ.τ. Βασιλείου), Κοντογεώργος, Σαμαντάς (83’ Μπέκας), Σκόνδρας Ν., Αλεξίου

Ζάκυνθος (Στάθης Καραμαλίκης): Οικονομάκης, Λιβέρης, Σούρμπης, Γουσέτης, Λάμπογλου (68′ Λάμπογλου), Τσιμέλι, Κάρδαρης (90+4′ Μεντής), Σαϊμπερτ, Μούστα, Νικολακόπουλος, Νικολίτσας (83’ Ντούκας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected