Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Άνετη νίκη για την Ελλάδα Σύρου

Παίζοντας κατά διαστήματα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, η Ελλάς Σύρου ξεπέρασε το εμπόδιο του Βύζαντα Μεγάρων (4-1) αλλά και των σημαντικών απουσιών και συγκεκριμένα των Μελισσόπουλου, Μπόσιο και Ζάχι.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα έφτασε τους 6 βαθμούς και ετοιμάζεται πλέον για το δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕ Μυκόνου.

Στο 12′ η Ελλάς μετά από όμορφη ενέργεια έφτασε κοντά στο γκολ. Ο Κόντσι μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε από δύσκολη θέση με τον Λέτσο να δηλώνει παρών και να αποσοβεί το 1-0. Στο 30′ το δυνατό σουτ του Μηνά πέρασε άουτ. Στο 36′ ο Περικλής Μηνάς μπήκε στην περιοχή και με όμορφο πλασέ έγραψε το 1-0 για την Ελλάδα Σύρου.

Στο 44′ το δυνατό σουτ του Μηνά έδωσε ο Λέτσο σε κόρνερ και αμέσως μετά την εκτέλεση του ο Μούντριχας με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 2-0.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (47′), μετά από πλάγιο άουτ και αναμπουμπούλα μέσα στην περιοχή, ο Μούντριχας από πολύ κοντά έκανε τρία τα τέρματα της Ελλάδας Σύρου. Στο 54′ η γηπεδούχος ομάδα με ωραίο σουτ του Μπακατσέλου έφτασε κοντά σε άλλο ένα τέρμα. Η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 60′, όταν σε κοντινό πλασέ του Καραγιάννη ο Παπαδόπουλος δήλωσε παρών. Δυο λεπτά αργότερα ξανά ο Καραγιάννης με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στην εστία, με τον Παπαδόπουλο να αποκρούει στη γωνία του.

Στο 72′ ο Λαντίκας με ωραίο μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από το παραθυράκι του Λέτσο. Στο 75′ μετά από ωραία ομαδική ενέργεια ο Κασάπης με ωραίο πλασέ έκανε το 4-0. Δύο λεπτά αργότερα ο Καραγιάννης (που μπήκε αλλαγή) μετά από λάθος της άμυνας της Ελλάδας, νίκησε τον Παπαδόπουλο για να μειώσει 4-1. Στη συνέχεια η ομάδα των Μεγάρων είχε άλλες δυο καλές στιγμές στο παιχνίδι με Σταφάι και Καραγιάννη. Στο 85′ το ωραίο σουτ του Λαντίκα εξουδετέρωσε ο Λέτσο.

Συνθέσεις

Ελλάς Σύρου (Χριστοφιλέας): Παπαδόπουλος, Αγιώτης (82′ Συριανός), Οικονομόπουλος, Μάγκας, Παράβαλος, Καρμοίρης (82′ Πρεβεζιάνος), Μπακατσέλος, Μούντριχας (69′ Λαντίκας), Μηνάς, Κόντς (57′ Κασάπης), Παυλόπουλος (69′ Μεντρί)

Βύζας Μεγάρων (Αρχοντάκης): Λέτσο, Ζαχαράκης, Καρδάμης, Μουσκάι, Γκολφινόπουλος, Φουάσης, Σταμάτης, Ντιέγκο (46′ Καραγιάννης), Καραγιάννης (46′ Χαϊκάλης), Δρυμούσης (31′ Παϊκόπουλος / 69′ Σταφάι), Χατζημελετιάδης

*με στοιχεία από το syros-sports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected