Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Deal του Μαγνησιακού με Αλέξανδρο Ζέρη

Την απόκτηση του Αλέξανδρου Ζέρη ανακοίνωσε ο Μαγνησιακός, που ενισχύεται σημαντικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Η ανακοίνωση :

“Η διοίκηση του Α.Σ.Β. Μαγνησιακός βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Αλέξανδρου Ζέρη. Μόλις την περσινή χρονιά ο εγνωσμένης αξίας Βολιώτης ποδοσφαιριστής πανηγύρισε την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ ως ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού, ενώ το γεγονός ότι μετρά 223 συμμετοχές με 11 γκολ συνολικά στις επαγγελματικές κατηγορίες και στο Κύπελλο Ελλάδος δείχνει ότι σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες.

Ο Αλέξανδρος γεννήθηκε στις 26/2/1994 και αγωνίζεται σε όλη τη δεξιά πλευρά. Το 2010-11 και παρά το νεαρό της ηλικίας του έκανε ντεμπούτο στην Α’ Εθνική με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου σε αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Η επόμενη σεζόν τον βρήκε στον Παναιτωλικό, ενώ το 2012-13 βοήθησε τον Πύρασο να κατακτήσει το νταμπλ στην ΕΠΣΘ και να ανέλθει στη Γ’ Εθνική.

Το καλοκαίρι του 2013 επέστρεψε στον Ολυμπιακό Βόλου. Έπαιξε σε οκτώ ματς της Β’ Εθνικής, καθώς και στον αγώνα μπαράζ με την Ξάνθη. Το 2014-15 συνέχισε στους «ερυθρόλευκους» του Βόλου καταγράφοντας 29 συμμετοχές στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, ενώ την περίοδο 2015-16 τη μοίρασε σε Ολυμπιακό Βόλου με 10 ακόμη εμφανίσεις και ΑΕΛ με συμμετοχή σε έναν αγώνα της.

Μία ακόμη «γεμάτη» σεζόν στη Β’ Εθνική ήταν το 2016-17 όταν ως ποδοσφαιριστής του Α.Ο. Χανιά έπαιξε σε 30 ματς και σημείωσε ένα γκολ. Το 2017-18 είχε σημαντική συμβολή στην κατάκτηση του τίτλου της Γ’ Εθνικής από τον Βόλο ΝΠΣ, έχοντας 26 συμμετοχές και τέσσερα τέρματα στο ενεργητικό του. Τίτλο στη Γ’ Εθνική πανηγύρισε και ως ποδοσφαιριστής της Καβάλας το 2018-19. Ο ίδιος είχε 25 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και τρία γκολ.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ο Αλέξανδρος Ζέρης ανήκε στο δυναμικό του Πανσερραϊκού. Στο διάστημα αυτό η ομάδα των Σερρών πανηγύρισε τρεις ανόδους και πλέον παίζει στη Σούπερ Λιγκ. Με βασικό σε όλη τη σεζόν τον Βολιώτη ποδοσφαιριστή, το 2019-20 ο Πανσερραϊκός τερμάτισε αήττητος στο πρωτάθλημα σε 22 ματς. Το 2020-21 αγωνίστηκε σε 16 παιχνίδια της Φούτμπολ Λιγκ, ενώ όσον αφορά την προηγούμενη διετία στη Σούπερ Λιγκ 2 (Β’ Εθνική) είχε στο ενεργητικό του 29 συμμετοχές και ένα γκολ το 2021-22 και πέρυσι 23 συμμετοχές και ένα τέρμα. Όλα τα προηγούμενα χρόνια έπαιξε και σε 24 αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος σκοράροντας μια φορά.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected