Κατηγορίες
Basket

Ο ΓΑΣ Αλεξάνδρεια ανακοίνωσε τον Άρη Μούτσα

Ο ΓΑΣ Αλεξάνδρεια ανακοίνωσε την Παρασκευή (13/10) την απόκτηση του Άρη Μούτσα.

Ο 19χρονος ύψους 1.80 point guard, ήταν διακαής πόθος των ανθρώπων της ομάδας, και όπως αναφέρει η ανακοίνωση, στην αρχή είχε εισπράξει την αρνητική απάντηση της πρώην ομάδας του, του συντοπίτη Άθλου.

Αναλυτικά :

“Ο ΓΑΣ Αλεξάνδρεια είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του αθλητή ΑΡΗ ΜΟΥΤΣΑ (19χρ. , 1.80 ύψος, θέση PG). Κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Έπειτα από μια προσπάθεια του συλλόγου μας την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο μετά από συμφωνία που είχαμε από την αρχή με τον ίδιο καλαθοσφαιριστή αλλά εμπόδιο για τη μεταγραφή ήταν η Αρνητική απάντηση από την πρώην ομάδα του τον Άθλο Αλεξάνδρειας ώστε να τον αφήσει ελεύθερο να αγωνιστεί στην Ομάδα μας.

Έπειτα από αυτό ο Σύλλογος μας για να εξασφαλίσει τη μεταγραφή μετά την άρνηση της ομάδας του Άθλου κινήθηκε ως είχε δικαίωμα και προσέφυγε στην Επιτροπή Μεταγραφών της ΕΟΚ η οποία εξέτασε τους λόγους και απάντησε Θετικά ώστε να εγκρίνει τη μεταγραφή όπως ζήτησε ο ίδιος ο αθλητής από την αρχή.

Έπειτα από την αναμονή 2,5 μηνών και την καταβολή χρηματικού αντιτίμου στην ΕΟΚ και στην ομάδα του Άθλου για την επίλυση του θέματος ο Σύλλογος μας απέκτησε όπως από την αρχή και ο ίδιος Αθλητής ήθελε να έρθει στην ομάδας.

Σαν ΓΑΣ Αλεξάνδρεια έχουμε την άποψη ότι αυτή είναι μια διαδικασία αρνητική στον χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού ώστε τέτοιες καταστάσεις δεν πρέπει να λύνονται δικαστικά για έναν αθλητή αλλά να υπάρχει το ελεύθερο ο κάθε αθλητής να διαλέγει την επόμενη επιλογή που θέλει να συνεχίσει.

Μια χρονοβόρα και ψυχοφθόρα διαδικασία για τον ίδιο τον Αθλητή που αγαπάει το άθλημα και θέλει να συνεχίσει σε άλλο σύλλογο την καριέρα του.

Άρη σου ευχόμαστε ένα ζεστό καλωσόρισμα στην Ομάδα μας χωρίς τραυματισμούς και πάντα επιτυχίες με τη νέα σου Ομάδα.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected