Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Ο Ιάσονας Παναγιωτούλας με τη φανέλα του Άρη!

Μια πολύ σημαντική πρόκληση έχει μπροστά του ο Ιάσονας Παναγιωτούλας.

Ο νεαρός πορτιέρο από την Ημαθία, μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής της ΑΕΠ Βέροιας, συμμετείχε στην προετοιμασία του Άρη στην Πτολεμαΐδα, με την ευκαιρία της διακοπής των πρωταθλημάτων λόγω των εκλογών αλλά και των αγώνων της Εθνικής μας ομάδας.

Η ΑΕΠ Βέροιας, που έχει αποτελέσει “σκαλοπάτι” για πολλούς ποδοσφαιριστές στο παρελθόν, πόσταρε τη φωτογραφία του μέχρι πρότινος τερματοφύλακα της (με τον αρχηγό του Άρη, Γιώργο Δεληζήση), αναφέροντας μάλιστα πως στα πρόσφατα δοκιμαστικά του ΠΑΟΚ στο Μακροχώρι, ο “δικέφαλος” επέλεξε τρεις ποδοσφαιριστές της για την U14!

Και εις ανώτερα!

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "ba novibet o πρώην τερματοφύλακας της Α.Ε.Π Βέροιας, Παναγιωτούλας Ιάσονας στη φωτογραφία με τον αρχηγό της ομάδας του APH, Γιώργο Δεληζήση- συμμετείχε στην προετοιμασία της επαγγελματικής ομάδας του APH στην Πτολεμαϊδα. Τρεις ποδοσφαιριστές μας από το παιδικό τμήμα (K14) επιλέχθηκαν από την ομάδα του ΠΑΟΚ, μετά τα δοκιμαστικά που πραγματοποιήθηκαν στο Μακροχώρι. ΗΑ.Ε.Π. με την ίδια οργάνωση την ίδια φιλοσοφία, την ίδια συνταγή ξαναστέλνει το μήνυμα δημιουργίας και ανάδειξης νέων ποδοσφαιριστών. Ha.e.π. Βέροιας ξαναχτίζει την ιστορία της! APHI s novibet"

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected