Α ΕΠΣ Ημαθίας

Στη SofaScore και ο Κεραυνός Επισκοπής!

Μετά τον ΓΑΣ Κοπανού, τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου και τον ΦΑΣ Νάουσα, τη δική του “γωνιά”στη SofaScore έχει ο Κεραυνός Επισκοπής!

Η πασίγνωστη πλατφόρμα φιλοξενεί πλέον και το πρωτάθλημα της Α Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Ημαθίας, κι ελπίζουμε σύντομα, της Β κατηγορίας!

Ποιος θα το έλεγε λοιπόν ότι ο κόουτς Ορδουλίδης αλλά και οι 23 ποδοσφαιριστές του ρόστερ θα έχουν τη δική του θέση στο SofaScore και μάλιστα έχει ήδη συμπληρωθεί από τον διαχειριστή Αργύρη Τσιγγενόπουλο, οι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην αποστολή για τα παιχνίδια με ΓΑΣ Κοπανού και Κίτρινη Θύελλα Πατρίδας.

Αξίζει τον κόπο όλες οι ομάδες να συμμετέχουν, η πλατφόρμα έχει τεράστιες δυνατότητες καταγραφής στατιστικών κι αν όλα πάνε καλά, γιατί όχι να μη γίνει όλο αυτό και LIVE κατά τη διάρκεια των αγώνων!

Το link του Κεραυνού Επισκοπής στη SofaScore ΕΔΩ

*Η ενημέρωση όλων των στοιχείων του Κεραυνού Επισκοπής καθ όλη τη διάρκεια της σεζόν είναι μια προσφορά της Οικογενειακής Ταβέρνας “Τα Πιξάρια” στην Κάτω Μαρίνα!

Δείτε μερικά screenshots

Επειδή ενημερώθηκαν τα ρόστερ και των δύο ομάδων, βλέπετε πως εμφανίζονται όλα τα στοιχεία, όπως επίσης οι σκόρερς και οι αλλαγές με το λεπτό που έγιναν

Ο μέσος όρος της ηλικίας των παικτών του Κεραυνού, τα στοιχεία του γηπέδου αλλά και το όνομα του προπονητή, που μπορεί κάποιος να πατήσει επάνω και να του εμφανίσει τα στοιχεία του

Το πλήρες ρόστερ του Κεραυνού Επισκοπής, όπως μας το απέστειλε η ομάδα, με τις θέσεις τους. Αν κάποιος πατήσει επάνω σε όποιον παίκτη επιθυμεί, θα του εμφανίσει τα στοιχεία του. Για τις φωτογραφίες χρειάζεται άλλη διαδικασία, χρονοβόρα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected