Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Τώρα και ο ΦΑΣ Νάουσα στη SofaScore!

Μετά τον ΓΑΣ Κοπανού και τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου, σειρά πήρε ο ΦΑΣ Νάουσα που έχει τη δική του παρουσία στην πασίγνωστη πλατφόρμα, τη SofaScore!

Οι ομάδες που έχουν αποδεχτεί την πρόσκληση του αρχισυντάκτη του sportsup.gr, Αργύρη Τσιγγενόπουλου, ο οποίος έλαβε τη σχετική άδεια από την πλατφόρμα να διαχειρίζεται την Α κατηγορία (ελπίζουμε προσεχώς και τη Β), εμφανίζονται πλέον με όλους τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ.

Ποιος θα το έλεγε λοιπόν ότι ο κόουτς Κερλίδης αλλά και οι 32 ποδοσφαιριστές θα έχουν τη δική του θέση στο SofaScore και μάλιστα έχει ήδη συμπληρωθεί από τον διαχειριστή Αργύρη Τσιγγενόπουλο, οι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην αποστολή για τα παιχνίδια με Καβάσιλα και Μακροχώρι.

Αξίζει τον κόπο όλες οι ομάδες να συμμετέχουν, η πλατφόρμα έχει τεράστιες δυνατότητες καταγραφής στατιστικών κι αν όλα πάνε καλά, γιατί όχι να μη γίνει όλο αυτό και LIVE κατά τη διάρκεια των αγώνων!

*Η ενημέρωση όλων των στοιχείων του ΦΑΣ Νάουσα καθ όλη τη διάρκεια της σεζόν είναι μια προσφορά του “ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ Έπιπλο“, 2o χλμ Νάουσας-Βέροιας!

Το link του ΦΑΣ Νάουσα στη SofaScore ΕΔΩ

Δείτε μερικά screenshots

Αν ενημερωθεί το ρόστερ του Μακροχωρίου, θα εμφανιστούν όλοι οι παίκτες σε γηπεδικό αποτύπωμα, όπως επίσης οι σκόρερς και οι αλλαγές με το λεπτό που έγιναν

Ο μέσος όρος της ηλικίας των παικτών του ΦΑΣ, τα στοιχεία του γηπέδου αλλά και το όνομα του προπονητή, που μπορεί κάποιος να πατήσει επάνω και να του εμφανίσει τα στοιχεία του

Το πλήρες ρόστερ του ΦΑΣ Νάουσα, όπως μας το απέστειλε η ομάδα, με τις θέσεις τους. Αν κάποιος πατήσει επάνω σε όποιον παίκτη επιθυμεί, θα του εμφανίσει τα στοιχεία του. Για τις φωτογραφίες χρειάζεται άλλη διαδικασία, χρονοβόρα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected