Κατηγορίες
Basket

Εντυπωσιακός στην πρεμιέρα του BCL o ΠΑΟΚ! (vids)

Ονειρική πρεμιέρα του “Δικέφαλου” στο BCL, με νίκη επί της “Γαλατά” και μοναδική παράσταση από τον Ισλανδό γκαρντ του, που πέτυχε τριπλ νταμπλ με 19π., 10ασ., 11ριμπ.! Σπουδαίο ματς από Χάρισον και Γκίλμορ.

Με ένα «εκκωφαντικό» ξεκίνημα άρχισε ο ΠΑΟΚ τη φετινή πορεία του στο Basketball Champions League. Ο «Δικέφαλος» πέρασε θριαμβευτικά από την Κωνσταντινούπολη το βράδυ της Τετάρτης (18/10), νικώντας με 88-77 τη Γαλατασαράι, σε μία ιδανική πρεμιέρα στον 7ο όμιλο της κανονικής περιόδου της διοργάνωσης!

Οι παίκτες του Φώτη Τακιανού – στο δικό του ντεμπούτο ως χεντ κόουτς σε ευρωπαϊκή διοργάνωση – πρόσφεραν μία εξαιρετική «παράσταση» στην Πόλη, με αξιοθαύμαστη πολυφωνία, πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και «μαέστρο» τον Έλβαρ Φρίντρικσον, ο οποίος σημείωσε ένα εντυπωσιακό τριπλ νταμπλ.

Ο Ισλανδός γκαρντ πέτυχε 19 πόντους, μοίρασε δέκα ασίστ και μάζεψε 11 ριμπάουντ σε ένα από τα καλύτερα ματς της καριέρας του, «ενορχηστρώνοντας» τη μεγάλη νίκη της ομάδας του. Ο ΠΑΟΚ άρχισε το ματς με 5/5 τρίποντα στην πρώτη περίοδο, είδε τον Μάικλ Γκίλμορ να σκοράρει τους 12π από τους 20π. του στη δεύτερη περίοδο και είχε σε αποδοτική βραδιά τους Χάρισον (21π., 4/4τριπ.), ΜακΝις (14π.) και Μπελιάουσκας (11π.).

Με δεδομένο ότι η περσινή φιναλίστ του BCL, Χάποελ Ιερουσαλήμ (όταν αγωνιστεί, λόγω της έντασης του Ισραήλ με την Παλαιστίνη) είναι το μεγάλο φαβορί του ομίλου, ο ΠΑΟΚ έκανε ένα μεγάλο βήμα πρόκρισης είτε διεκδικώντας την πρωτιά είτε για τη 2η θέση, που θα δώσει αβαντάζ έδρας στα Play-In για την πρόκριση στους «16».

Αναλυτικά ΕΔΩ τα στατιστικά της αναμέτρησης

*με στοιχεία από το Eurohoops

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected