Κατηγορίες
Super League 2

“Λευκή” ισοπαλία για ΠΑΟΚ Β και Αιολικό (photos+vid)

Σε ένα παιχνίδι δυνατό και μάλλον νευρικό, δίχως ωστόσο αξιοσημείωτες ευκαιρίες και τελικά δίχως γκολ, ο ΠΑΟΚ Β αναδείχτηκε ισόπαλος με τον Αιολικό, τον οποίο φιλοξένησε για την 5η αγωνιστική της Super League 2.

Μάλλον νωθρό το ξεκίνημα, με το ματς να συνεχίζεται στο ίδιο μοτίβο για όλο το 45λεπτο. Είχε έναν κάποιο δυναμισμό βέβαια, το παιχνίδι, όχι όμως φάσεις. Εξαιρείται μια κεφαλιά του Ρικάρντο, μια τρανταχτή ευκαιρία του Αιολικού που αποσόβησε πάνω στη γραμμή ο Τασιούρας, κι άλλη μια καλή τελική για τους φιλοξενούμενους, με τον Μοναστηρλή να επεμβαίνει σωστά.

Παρουσίασε μια κάποια ανάκαμψη ο ΠΑΟΚ στην επανάληψη, έδειχνε να κυκλοφορεί καλύτερα την μπάλα κι έφτασε με αξιώσεις στο γκολ στο 62′ με τον Πανίδη, ωστόσο το πλασέ του κόντραρε σε αμυντικό και βγήκε κόρνερ.

Είναι αλήθεια πως δεν μπορούμε από εκεί και μετά να θυμηθούμε αξιόλογες τελικές προσπάθειες, καθώς η κατά τι υπεροχή του ΠΑΟΚ ήταν μάλλον φλύαρη.

Κάπου στις καθυστερήσεις, λίγο έλειψε να σκοράρει ο Αιολικός, ωστόσο η κεφαλιά του Κόρντιτς έφυγε λίγο πάνω από το δοκάρι του Μοναστηρλή.

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Β (Αλέξανδρος Αλεξιάδης) : Μοναστηρλής, Τασιούρας (62′ Μανωλιούδης), Κιτσάκης, Παναγιώτου, Γιαξής (82′ Σνάουτσνερ), Παντεκίδης, Γρόσδης (35′ λ.τ Ρούμιαντσεβ), Νινούα, Τσοπούρογλου (82′ Κανίς), Ρικάρντο, Δαρέλας

Αιολικός (Απόστολος Χαραλαμπίδης) : Μιλόγεβιτς, Κολλαράς, Μαξιμένκο, Λούμανσρουμπεν, Καρανίκας, Κάτσε, Σρνιτς (88′ Καγκελίδης), Τριανταφυλλάκος (65′ Μουχάλης), Γιοκέ, Ζάκαριτς (88′ Ιωάννου), Ενομό (76′ Κόρντιτς)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected