Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

“Barok” Coffee-Bar : Η αποψινή βραδιά έχει Άρη και Παναθηναϊκό!

Η 9η αγωνιστική της Super League συνεχίζεται σήμερα με τρία παιχνίδια. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πανσερραϊκό, ο Άρης τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ στην Τρίπολη ο Αστέρας φιλοξενεί τη Λαμία.

Εμείς, κλασικά (που αλλού) στο στέκι μας! Με ένα τηλέφωνο στο 6938711629 για να κρατήσουμε θέση στο «Barok» Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας (πιάτσα των ταξί).

Στις 19:30 στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα από τη Ρεν στο Europa League θέλει να πάρει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στην έδρα του για το πρωτάθλημα μετά το 5-0 επί του Ατρόμητου απέναντι στον Πανσερραϊκό. Οι «πράσινοι» πλέον πέρασαν στην κορυφή της βαθμολογίας μετά την απόφαση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που οδηγήθηκε σε διακοπή. Από την άλλη πλευρά η ομάδα των Σερρών μετά από δύο διαδοχικές νίκες δυσκόλεψαν τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, αλλά ηττήθηκαν στα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων.

Μια ώρα αργότερα (20:30) ο Άρης μετά την αγχωτική νίκη του επί του Πανσερραϊκού θέλει να φτάσει σε ακόμα μια εντός έδρας επικράτηση υποδεχόμενος τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος φεύγει με άδεια χέρια τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές ψάχνοντας βαθμούς για να αναπνεύσει.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας:

Αστέρας Τρίπολης – Λαμία (17:30)
Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός (19:30)
Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα (20:30)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected