Κατηγορίες
Super League 2

Ματσάρα με δύο ανατροπές στη Νέα Ευκαρπία, η…μπίλια έκατσε στο πράσινο! (photos)

Σε ένα παιχνίδι με ανατροπές και πέντε γκολ, ο Μακεδονικός πήρε τη σπουδαία νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ Β και έφτασε τους 9 βαθμούς στον 1ο όμιλο της Super League 2.

Η ομάδα του Στέλιου Μαλεζά, πρώην προπονητή του “δικεφάλου”, βρήκε τις λύσεις στο δεύτερο ημίχρονο και ανέτρεψε το σκορ, “σβήνοντας” ουσιαστικά την ανατροπή που έκανε νωρίτερα η ομάδα του Αλέξανδρου Αλεξιάδη.

Ο Μακεδονικός ξεκίνησε δυνατά και μόλις στο 6ο λεπτό, ο Σιμόνι σκόραρε και έβαλε τους “πράσινους” σε θέση οδηγού. Ο ΠΑΟΚ Β ανέκτησε σταδιακά μέτρα στο γήπεδο και στο 20′ ισοφάρισε με ωραίο σουτ του Γκούμα, έπειτα από την ασίστ του Δαρέλα.

Δέκα λεπτά μετά, ο ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή με το δυνατό σουτ του Κανίς. Όπως ήταν λογικό, ο Μακεδονικός πίεσε για την ισοφάριση, στην οποία και έφτασε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Χάσεκ.

Παρότι τα τέσσερα γκολ του πρώτου 45λεπτου άφησαν να διαφανεί κάτι ακόμα πιο ενδιαφέρον για τη συνέχεια, το ματς πήγε στη δύναμη.

Αγχωτική η εικόνα, αποτρεπτική για δημιουργία και με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις εστίες.

Οι γηπεδούχοι ωστόσο, βρήκαν τον τρόπο να σκοράρουν και να πάρουν τελικά το παιχνίδι με 3-2. Το γκολ πέτυχε στο 63′ ο Τσιλιγγίρης, το οποίο έμελε να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα.

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

Συνθέσεις

Μακεδονικός (Στέλιος Μαλεζάς) : Γουναρίδης, Προβυδάκης, Σαραγιώτης (17′ λ.τ Περέιρα), Τσαμούρης, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Χάσεκ, Ραμίρες (88′ Μπουλάτοβιτς), Τσιλιγγίρης (67′ Μελετίδης), Ζαφειράκης (88′ Λυμπεράκης), Σιμόνι (88′ Ουζέλακ)

ΠΑΟΚ Β (Αλέξανδρος Αλεξιάδης) : Μοναστηρλής, Κιτσάκης (67′ Μανωλιούδης), Παντεκίδης, Παναγιώτου, Τασιούρας, Κωττάς (59′ Σνάουτσνερ), Γκούμας (59′ Γκιτέρσος), Τσοπούρογλου, Κανίς (67′ Τσίκος), Δαρέλας, Γκορντεζιάνι (53′ Πανίδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected