Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Σημαντική απώλεια βαθμών για τη Ρόδο, από “ατσάλι” η Βάρδα

Η Ρόδος σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο και έμεινε στο 0-0 κόντρα στον ΠΑΟ Βάρδας στο Δημοτικό Στάδιο.

Πέταξαν δύο ακόμη πολύτιμους βαθμούς οι «πράσινοι» που έπεσαν από την κορυφή του τρίτου ομίλου, ενώ την ίδια ώρα, το συγκρότημα της Ηλείας πήρε έναν σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία.

Το φιλμ

Πολύ κακός ρυθμός στα πρώτα 20 λεπτά της αναμέτρησης. Η Ρόδος εμφανίστηκε αρκετά επιπόλαιη στην τελική πάσα με τους ποδοσφαιριστές του Μανώλη Σκύβαλου να έχουν τον έλεγχο, αλλά να μην μπορούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες στα καρέ του Βορύλλα. Η πρώτη καλή φάση ήρθε στο 31΄ όταν ο Νικολόπουλος σέντραρε από αριστερά και ο Μπαρμπαρούσης με κοντρόλ και σουτ έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Βορύλλα.

Στο 35΄ ο Νικολόπουλος εκτέλεσε απευθείας φάουλ από αριστερά, με τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων να απομακρύνει και πάλι την μπάλα. Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι είχαν την καλή στιγμή τους στο ματς, με τον Δούμτση να εκτελεί φάουλ και τον Καψάλη με κεφαλιά από κοντά να στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ. Η μοναδική καλή στιγμή του ΠΑΟΒ ήρθε στο 40ο λεπτό με τον Μπίσα να σουτάρει από αριστερά και την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα άουτ.

Στην επανάληψη η Ρόδος μπήκε φουριόζα και είχε σημαντικές στιγμές για να ανοίξει το σκορ. Στο 50΄ ο Ζούνης άλλαξε την μπάλα με τον Δούμτση, πλάσαρε από καλή θέση με τον Βορύλλα να διώχνει σε κόρνερ. Ένα λεπτό αργότερα ο Δούμτσης βρήκε και πάλι τον Τσούτση στη μεγάλη περιοχή, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να διώχνει αυτή τη φορά με τα πόδια.

Στο 56΄ ο Δούμτσης εκτέλεσε κόρνερ, ο Τσούτσης πήρε την κεφαλιά με τον Μαστραντωνάκη να διώχνει πριν την μπάλα περάσει τη γραμμή. Ένα λεπτό αργότερα ο Αλέξανδρος Τσούτσης δοκίμασε το πόδι του από τα όρια της περιοχής με την μπάλα να καταλήγει δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Ο ΠΑΟ Βάρδας πάγωσε τον ρυθμό μετά το 60′, με τη Ρόδο να πιέζει ανούσια για το γκολ της νίκης.

Ο εκνευρισμός κυριάρχησε τους ποδοσφαιριστές του Μανώλη Σκύβαλου που είχαν κακές επιλογές στην τελική προσπάθεια, ενώ ζήτησαν πέναλτυ στο 67΄ σε μαρκάρισμα που δέχτηκε ο Τρόκα στη μεγάλη περιοχή. Η τελευταία καλή στιγμή ήρθε στο 90+4΄ με τον Τρόκα να σεντράρει από δεξιά και τον Δούμτση να σουτάρει στην κίνηση, αναγκάζοντας στον Βορύλλα σε διπλή επέμβαση.

Συνθέσεις

Ρόδος (Μανώλης Σκύβαλος): Μανουσάκης, Πατσιαβούρας (61′ Τρόκα), Νικολόπουλος (49′ λ.τ. Ξεπαπαδάκης), Γωνιωτάκης (79′ Αργκιλέσι), Καρίκι, Λάσκαρης (79′ Μπουρνέλης), Καψάλης, Δούμτσης, Ζούνης, Τσούτσης, Μπαρμπαρούσης

ΠΑΟ Βάρδας (Ηλίας Φωτόπουλος): Βορύλλας, Παπασπηλιόπουλος, Λιόσης, Κοτσώνης, Κούστα (65′ Παπαχριστόπουλος), Λαθύρης (90+3′ Δουλαβέρης), Μπίσσα (90+3′ Τσεκούρας), Διονυσόπουλος, Πλαστουργός (73′ Μικελάτος), Θεοφάνης, Μαστραντωνάκης

*με στοιχεία από το xxsports.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected