Κατηγορίες
Super League 2

Νίκη-ανάσα για τον Τηλυκράτη, 1-0 τον Διαγόρα

Στις νίκες επέστρεψε ο Τηλυκράτης, που επικράτησε με 1-0 του Διαγόρα Ρόδου στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.

Το γκολ που έκρινε τον νικητή σημείωσε για τους γηπεδούχους ο Μπελεβώνης, ενώ οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Αρίας.

Αργός ο ρυθμός στο πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να αναλώνονται για αρκετή ώρα σε παιχνίδι κέντρου, δίχως να καταφέρνουν να φανούν ιδιαίτερα απειλητικές. Στην πρώτη τους καλή στιγμή στο παιχνίδι, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, όταν στο 43ο λεπτό, έπειτα από προσπάθεια και σουτ του Κόκκορη, ο Μπελεβώνης πήρε το ριμπάουντ και από κοντινή απόσταση νίκησε τον Σηφάκη, ανοίγοντας το σκορ για τον Τηλυκράτη. Στο 45’ ο Διαγόρας προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, ωστόσο ο Τζελέπης απομάκρυνε με δυσκολία το σουτ του Μανιά, κρατώντας το 1-0 μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Ο «γηραιός» ανέβασε την απόδοση του στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και έφτασε πολύ κοντά στο γκολ. Αρχικά στο 54’ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Μασούρας πήρε την κεφαλιά και ο Ντοναλντόνι απομάκρυνε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος, ενώ δύο λεπτά αργότερα το σουτ του Μανιά σταμάτησε στο δοκάρι του Τζελέπη. Οι γηπεδούχοι κράτησαν το προβάδισμα τους, ενώ η ομάδα του Θωμά Γράφα έμεινε με δέκα στο 85’ λόγω αποβολής του Αρίας με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ο Διαγόρας έψαξε μέχρι τέλους την ισοφάριση και στο 95’ έχασε τεράστια ευκαιρία, όταν ο Ανδρέου απομάκρυνε την μπάλα πάνω στη γραμμή του τέρματος, κρατώντας το τρίποντο για την ομάδα του.

Συνθέσεις

Τηλυκράτης (Ανδρέας Παντζιαράς): Τζελέπης, Κωστόπουλος, Ζδράβος, Τακίδης, Ανδρέου, Σπανουδάκης (66’ Νιφορόπουλος), Μπούμπας (60’ Τόσκα), Τεγούσης, Μπελεβώνης (80’ Σκιαδάς), Ντοναλντόνι (80’ Γκουντρουμπής), Κόκκορης

Διαγόρας (Θωμάς Γράφας): Σηφάκης, Αρίας, Σταματούλλας, Δημητρίου, Μανωλάκης, Μασούρας (86’ Ροντρίγκες), Τσιαντούλας, Λούκιτς (75’ Φέκκας), Αντεσίνα (66’ Πάρντο), Λεσάι, Μανιάς

*με στοιχεία από το xxsports.org, φωτ. sportime24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected