Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Βρήκε τις λύσεις στο δεύτερο ημίχρονο η Ρόδος (vid)

Η Ρόδος επέστρεψε στις νίκες, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 10ης αγωνιστικής στη Γ Εθνική.

Τα “ελάφια” επικράτησαν με 3-1 της συντοπίτισσας ΑΕΡ Αφάντου, χάρη σε ένα αποτελεσματικό δεύτερο ημίχρονο, με πιο χαρακτηριστική περίοδο το δίλεπτο 57′-59′ όταν οι γηπεδούχοι πέτυχαν τα δύο πρώτα τους τέρματα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν σε μέτρια επίπεδα, ενώ δεν είχε να προσφέρει και πολλές συγκινήσεις στο φίλαθλο κόσμο. Στο δεύτερο 45λεπτο, οι γηπεδούχοι έβαλαν την μπάλα κάτω, ανέβασαν αισθητά την απόδοση τους και πήραν σημαντικό προβάδισμα 2 τερμάτων μέσα σε δυο λεπτά. Το παιχνίδι στο φινάλε πήγε να γίνει θρίλερ όταν ο ΑΕΡΑ μείωσε στο 85′ σε 2-1, όμως η Ρόδος ήταν αποφασισμένη και με τρίτο τέρμα στις καθυστερήσεις καθάρισε το παιχνίδι!

Στο 56’ ο Δούμτσης «τρύπησε» την άμυνα του ΑΕΡΑ φθάνοντας σε σημείο βολής με τους γηπεδούχους να πέφτουν πάνω του προκειμένου να βάλουν την κόντρα. Η μπάλα στρώθηκε στον Κέρι μέσα στην καρδιά της άμυνας ο οποίος έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε στον Νόνη και κατέληξε κόρνερ. Το κόρνερ εκτελέστηκε στο 57’ και μετά από την προσωρινή απομάκρυνση της άμυνας, ο Μπαρμπαρούσης με ένα σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0.

Στο 59’ ο Τρόκα πήρε την μπάλα και μπήκε στην περιοχή πλασάροντας ωραία τον Καπούταγλη και κάνοντας το 2-0.

Στο 85’ μετά από σέντρα στην περιοχή, ο Μανουσάκης έκανε έξοδο «γκρεμίζοντας» τον Νόνη με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Κιοσέογλου μειώνοντας σε 2-1.

Στο 92’ μετά από πάσα του Μπαρμπαρούση, ο Δούμτσης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ αλλά το πλασέ του εξουδετερώθηκε (κόρνερ) από τον Καπούταγλη. Ο ίδιος παίκτης στο 93’ με ένα εξαιρετικό γυριστό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στη συμβολή των δοκών. Στο 90+4’ ο ίδιος παίκτης με νέα εξαιρετική κίνηση από τα αριστερά και μέσα στην περιοχή απέφυγε έναν αντίπαλο και με ένα υπέροχο πλασέ στην απέναντι γωνία διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Συνθέσεις

Ρόδος : Μανουσάκης, Τρόκα (80’ Ξεπαπαδάκης), Πατσιαβούρας, Καρρίκι, Καψάλης, Αργκιλέσι, Λάσκαρης (95’ Ζόγκας), Τσούτσης, Κέρι, Ζούνης (53’ Δούμτσης), Μπαρμπαρούσης

ΑΕΡ Αφάντου : Καπούταγλης, Κορλός (60’ Χατζησάββας), Στοϊνοβιτς, Παναγιωτόπουλο, Σουλάϊ (74’ Κιοσέογλου), Νόνης, Αποστολίδης (66’ Αντωνίου), Λαθούρης, Γκέτσι, Κουτσιανικούλης

*με στοιχεία από το News12

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected