Κατηγορίες
Αθλήματα

Mίλτος Τεντόγλου στο OPEN: «Σε 10 χρόνια μπορεί να έχω κάνει… κόμμα!» (vids)

Ο Μίλτος Τεντόγλου μίλησε για την καριέρα του και το πόσο του αρέσει να κερδίζει μετάλλια, για την οικογένειά του, αλλά και για το πως βλέπει τον εαυτό του σε δέκα χρόνια.

Ο κορυφαίος άλτης του μήκους αναφέρθηκε στο… στοιχειωμένο παγκόσμιο ρεκόρ εξηγώντας πως είναι δύσκολο να επιτευχθεί λόγω των νέων κανονισμών. Όπως είπε ο ίδιος μπορεί να κάνει 8,75 και αυτό με τις νέες συνθήκες για εκείνον θα είναι παγκόσμιο ρεκόρ.

Σε ερώτηση πως φαντάζεται τον εαυτό του σε 10 χρόνια το πρώτο πράγμα που απάντησε με χιούμορ ο χρυσός Ολυμπιονίκης ήταν πως μπορεί να έχει κόμμα. Δευτερόλεπτα αργότερα όμως αναθεώρησε!

Στην ερώτηση πως φαντάζεται τον εαυτό του σε 10 χρόνια ο χρυσός Ολυμπιονίκης απάντησε πως θα ήθελε να έχει κατακτήσει 4 ολυμπιακά μετάλλια όσα δηλαδή και ο Πύρρος Δήμας, κάτι που παραδέχεται πως είναι πολύ δύσκολο αλλά θέλει να το προσπαθήσει.

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής δήλωσε πως αυτό που τον έχει κάνει τόσο αγαπητό στον κόσμο είναι η αυθεντικότητά του και το γεγονός ότι δεν απασχολεί με τίποτα άλλο εκτός από τις αθλητικές του επιδόσεις.

Χωρίς να μασήσει τα λόγια του ο χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους είπε πως οι αθλητικές εγκαταστάσεις στην Ελλάδα παρακμάζουν διαρκώς και πως αν συνεχιστεί αυτό ο ελληνικός στίβος θα χαθεί.

Σε υποθετική ερώτηση για το τι θα έκανε αν είχε δύο ολόκληρους μήνες χωρίς υποχρεώσεις ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής απάντησε πως σίγουρα τον έναν μήνα θα ήθελε να μην κάνει… απολύτως τίποτα γιατί αυτό είναι το COOL DOWN του!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected