Κατηγορίες
Αθλήματα

Χιλή: Πρεμιέρα με νίκη για την Παπαμιχαήλ

Εντυπωσιακά ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στη Χιλή η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, που αγωνίζεται στο 125άρι τουρνουά Copa LP Chile, καθώς ξεκίνησε με νίκη τις προσπάθειές της στο κυρίως ταμπλό, παίρνοντας έτσι την πρόκριση για τον 2ο γύρο.

Όπως αναφέρει το tennis24, η 30χρονη Ελληνίδα επικράτησε της 19χρονης τενίστριας από την Αργεντινή, αλλά και No212 της παγκόσμιας κατάταξης, Σολάνα Σιέρα, με 6-3, 6-2 έπειτα από μία ώρα και 22 λεπτά αγώνα στο κεντρικό κορτ, και δίνει συνέχεια στην πορεία της στη διοργάνωση.

Η Παπαμιχαήλ είχε 69% σε κερδισμένους πόντους πίσω από το πρώτο της service (25/36), ήταν συνεπής από το δεύτερο (47%, 8/17), και έσωσε 2/3 BP της αντίπαλης της. Εκμεταλλεύτηκε 5/9 ευκαιρίες της για break, και υπέπεσε σε μόλις 2 διπλά λάθη.

Στον 2ο γύρο του τουρνουά, η Δέσποινα θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της 28χρονης Γαλλίδας, Λεολία Ζανζάν, για να βρεθεί στα προημιτελικά. Η No8 του ταμπλό επιβλήθηκε της 24χρονης Ρωσίδας, Αμίνα Ανσμπά, με 6-3, 6-1, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της.

Όσον αφορά τα διπλά, η No108 του κόσμου στην εν λόγω κατάταξη θα συνεργαστεί με την 23χρονη τενίστρια από την Αργεντινή, Μαρία Λούρδες Καρλ, για να αντιμετωπίσουν τις “γηπεδούχες”, Παλόμα Γκολντσμιθ Βάινριχ και Αντώνια Βεργκάρα Ριβέρα, με στόχο ξανά την είσοδό της στην 8άδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected