Κατηγορίες
Αθλήματα

Νικόλ Κυριακοπούλου: «Η κατάντια του Αγίου Κοσμά, 3η εβδομάδα κοροϊδίας μέσα στα μούτρα μας ότι θα φτιαχτούν τα φώτα»

Η Νικόλ Κυριακοπούλου με stories στο instagram ξέσπασε για την κατάσταση στον Άγιο Κοσμά, όπου για τρίτη εβδομάδα δεν λειτουργούν τα φώτα.

“Η κατάντια του Αγίου Κοσμά, είναι η 3η εβδομάδα κοροϊδίας μέσα στα μούτρα ότι θα φτιαχτούν τα φώτα. Σεβασμός μηδέν, για να μην πω για τις τουαλέτες που δεν υπάρχουν κι ακόμα περιμένουμε να φτιαχτούν. Ντρέπεται κι η ντροπή.

Και ναι, εδώ σ’ αυτό το αίσχος προσπαθούμε να κάνουμε άλματα. Αυτός ο διάδρομος θέλει ξανά αλλαγή, θα είναι η 4η φορά μέσα σε 1,5 χρόνο. Εάν αποφασίσουν να το φτιάξουν. Παρακαλάμε από τον Ιούνιο να μας το φτιάξουν και η αδιαφορία είναι το κάτι άλλο”, έγραψε συγκεκριμένα στον λογαριασμό της στο Instagram και πρόσθεσε:

“Στρώμα άλματος επί κοντώ… είχαμε. Έχει ζητηθεί καινούργιο και μόνο μπαλώματα γίνονται. Κυρίες και κύριοι, αυτή είναι η κατάσταση που βιώνουμε καθημερινά για να κάνουμε προπόνηση. Αυτή είναι η προετοιμασία μας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Χωρίς φώτα, τουαλέτες, διαδρόμους, στρώμα (άλματος επί κοντώ), νερό (κατά καιρούς). Και άγνωστο για το πότε θα πρέπει να φύγουμε από το στάδιο χωρίς άλλο στάδιο. Φοβόμαστε ότι μια μέρα θα τα δούμε όλα γκρεμισμένα, χωρίς προειδοποίηση και χωρίς στάδιο, όπως έχουν πει…”.

Όλα αυτά ενώ βρισκόμαστε μερικούς μήνες πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, στους οποίους θα παλέψει να προκριθεί η Νικόλ Κυριακοπούλου. Παρεμπιπτόντως, το επόμενο μεγάλο ραντεβού είναι στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου στην Emirates Arena από 1 έως 3 Μαρτίου.

*SDNA

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected