Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ο Μάριος-Γιώργος Αλεξανδρής ανακοινώθηκε από την Πιούνικ!

Σπουδαία πρόκληση στην καριέρα του Μάριου-Γιώργου Αλεξανδρή!

Η Πιούνικ Γιερεβάν, από τις ιστορικότερες ομάδες της Αρμενίας και με διαχρονική παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, επέλεξε τον Αλεξανδρή για το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή στην Ακαδημία της.

Για τον Μάριο-Γιώργο, γιο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Αλέκου Αλεξανδρή, είναι μια πολύ σημαντική εξέλιξη στην καριέρα του, αν αναλογιστούμε πως η Πιούνικ πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει στην καριέρα του.

Η ανακοίνωση του συλλόγου :

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο Έλληνας Μάριος Γεώργιος Αλεξανδρής διορίζεται ως Διευθυντής Επιχειρήσεων Ακαδημίας στην ακαδημία της Πιούνικ.

Τελειώνοντας την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής, ο Αλεξανδρής εργάστηκε ως προπονητής για 6 χρόνια στις ακαδημίες των κορυφαίων ελληνικών ποδοσφαιρικών συλλόγων, της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, προπονώντας ομάδες διαφόρων ηλικιών ενώ παράλληλα συμμετείχε στις επισκέψεις της Ακαδημίας ECA.

Ο 29χρονος διηύθυνε το παράρτημα της Ακαδημίας του Άγιαξ στην Ελλάδα για ένα χρόνο, στη συνέχεια ασχολήθηκε με το έργο του σκάουτινγκ της Ακαδημίας του Ολυμπιακού. Ο Αλεξανδρής ειδικεύεται και στην ανάλυση αγώνων.

Ευχόμαστε στον Αλεξανδρή καλή επιτυχία και γόνιμη δουλειά στον σύλλογό μας.”

Ακολουθούν οι δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ομάδας :

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και είμαι μέλος της Pyunik FC. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Arakelyan (Γενικός Διευθυντής της Pyunik-edt.) για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή του. Το όραμα που μοιραζόμαστε για την Πιούνικ και οι τεράστιες δυνατότητες της ακαδημίας ήταν οι κύριοι λόγοι για να έρθω στην Αρμενία.

Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα ποδοσφαιρικό περιβάλλον που θα δώσει την ευκαιρία σε νέους παίκτες να αναπτυχθούν μέσα από το σύστημά μας, να εξελιχθούν ως παίκτες και άνθρωποι, να φτάσουν τις δυνατότητές τους και τελικά να παίξουν στην πρώτη ομάδα»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected