Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : “Περίπατος” του Νέστου στη Βέροια

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερα εμπόδια και έχοντας σε εξαιρετική μέρα τη μεσοεπιθετική του γραμμή, ο Νέστος Χρυσούπολης πέρασε “αέρας” από το Στάδιο της Βέροιας και μείωσε τη διαφορά από την πρωτοπόρο Καβάλα, έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο.

Μάλιστα, την επόμενη αγωνιστική (25/11) αντιμετωπίζει τον ΑΟΚ στο ντέρμπι κορυφής του 1ου ομίλου.

Χαρακτηριστικό της υπεροχής των φιλοξενούμενων ήταν ότι στο 21ο λεπτό, το σκορ ήταν ήδη 0-2, με τα γκολ των Ορφανίδη (12′) και Κοτταρίδη (21′).

Ο αιφνιδιασμός ήταν έκδηλος από πλευράς Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας, με τον Σταύρο Κωστογλίδη να κάνει δύο αλλαγές στο 33ο λεπτό, βάζοντας εντός τους Δημητρούση και Μεντί.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους, στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους, ο Σουλεϊμάν Οκάν πέτυχε ένα εξαιρετικό σε εκτέλεση τέρμα, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-3.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ο Νέστος βρήκε και τέταρτο γκολ, το δεύτερο προσωπικό για τον κορυφαίο του αγωνιστικού χώρου, Κοτταρίδη.

Το ματς είχε αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα, με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν και πέμπτο γκολ στο 69′ με τον Φράνκο Σέα, το οποίος ήταν και το τελευταίο της αναμέτρησης.

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας (Σταύρος Κωστογλίδης) : Ιωαννίδης, Ζούρκος (46′ Ακένα), Καραγιάννης (56′ Αναστασιάδης), Γιαννόπουλος, Ράδης, Λέκα, Μουστάκας (33′ Μεντί), Τσαλίδης (68′ Αντωνίου), Θυμιόπουλος, Τότσκα, Γιαγτζίδης (33′ Δημητρούσης)

Νέστος Χρυσούπολης (Νίκος Κεχαγιάς) : Μούτσα, Πανταζής, Σιδηρόπουλος, Κοτταρίδης, Τανζού (59′ Σέα), Γκατζολάρι, Ορφανίδης (73′ Βουλγαρίδης), Μιφτάρι, Κουκόλης (73′ Αναστασιάδης), Ράνος (59′ Μπαρέττας), Οκάν (68′ Μυλόπουλος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected