Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Στους “16” του Κυπέλλου ο Ατρόμητος, τέλος το “ταξίδι” για τον Γιούχτα

Ο Γιούχτας το πάλεψε, κοιτάζοντας στα μάτια τον Ατρόμητο, ωστόσο από γκολ του Κουέν στο 54′, γνώρισε τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας, με το ταξίδι στον θεσμό να σταματάει στην 5η φάση.

Οι Περιστεριώτες, που αγωνίστηκαν με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση τους, θα αντιμετωπίσουν στην επόμενη φάση την ΑΕΛ, με πρώτο παιχνίδι στη Λάρισα (6/12, 15.30).

Το φιλμ

Τα πρώτα λεπτά ήταν αναγνωριστικά, με τον Ατρόμητο να έχει την κατοχή και να προσπαθεί να απειλήσει, με τον Γιούχτα να του δίνει την μπάλα, προσπαθώντας να «χτυπήσει» στην αντεπίθεση.

Πρώτη φάση στο ματς στο 16’ με τον Γιουμπιτάνα να κάνει το σουτ, μετά από ενέργεια του Κούεν από τα αριστερά, εντυπωσιακά απέκρουσε ο Κόλλιας.

Στο 24’ δεύτερη ευκαιρία για τον Ατρόμητο, όταν μετά από λάθος στη μεσαία γραμμή των γηπεδούχων, ο Βαλένσια βρέθηκε απέναντι από τον Κόλλια, σούταρε, ο τερματοφύλακας των Αρχανιωτών τον νίκησε, στην επαναφορά νέο σουτ από τον ίδιο, νέα μεγάλη απέκρουσε του 30χρονου κίπερ!

Η συνέχεια είχε την ίδια εικόνα στο παιχνίδι, με τον Γιούχτα να κάνει αρχικά αισθητή την παρουσία του στο 38’, με τον Βρεττό να εκτελεί ένα φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και βγήκε κόρνερ.

Στο 40’ τεράστια ευκαιρία για τον Γιούχτα, όταν από κόρνερ του Μάρτσι, ο Φαζός έκανε το γύρισμα, ο Τζανής ανενόχλητος από τη μικρή περιοχή και σε κενή εστία, δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα και να τη σπρώξει απλά στα δίχτυα, περνώντας κάτω από τα πόδια του, χάνοντας τη μεγαλύτερη φάση στο παιχνίδι!

Τελευταία φάση του ημιχρόνου, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με το δυνατό σουτ του Κουντέ να διώχνει με τις γροθιές ο Κόλλιας, σε ένα πρώτο μέρος, όπου πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο τερματοφύλακας τους, με τον Γιούχτα να έχει τη μεγαλύτερη φάση στην αναμέτρηση!

Στην επανάληψη, πρώτη μεγάλη φάση για τον Ατρόμητο, με τον Γιουμπιτάνα από το ύψος της μεγάλης περιοχής να κάνει το σουτ, η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Κόλλια.

Ο Ατρόμητος στο 54’ κεφαλαιοποίησε την υπεροχή του, όταν ο Ντιρκς μοίρασε ωραία στον Κουέν, ο οποίος με τρομερό διαγώνιο σουτ, άνοιξε το σκορ στο Παγκρήτιο. Ο Γιούχτας προσπάθησε να αντιδράσει και στο 61ο λεπτό απείλησε με τον Δασκαλάκη να κάνει το σουτ, μπλόκαρε ο κίπερ του Ατρόμητου.

Στο 69’ ένα σουτ του Κίσσα, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Στη συνέχεια, ο Νίκος Σουργιάς ανακάτεψε την τράπουλα, πέρασε στο παιχνίδι Ροβίθη, Νοικοκυράκη, Γιούσεφ, Πολυχρόνη και Κόλα, κερδίζοντας μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να απειλήσει, με το παιχνίδι να μην έχει καλό ρυθμό, έχοντας αρκετές διακοπές, με το 0-1 να μην αλλάζει μέχρι το φινάλε, με τον Γιούχτα να κοιτάζει στα μάτια τον Ατρόμητο της Super League, ωστόσο το ταξίδι στο Κύπελλο σταμάτησε από τους Περιστεριώτες.

Συνθέσεις

Γιούχτας (Νίκος Σουργιάς) : Κόλλιας, Γελαδάρης, Μάρτσι, Φαζός, Τζανής (65’ Kόλα), Κωστανάσιος (73’ Νοικοκυράκης), Δασκαλάκης, Μπρους (65’ Πολυχρόνης), Βρεττός (82′ Γιούσεφ), Αλεξόπουλος (65’ Ροβίθης), Κίσσας

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς) : Μαρκετζάνι, Αθανασίου, Ασεβέδο, Τσακμάκης, Κυβρακίδης, Γιουμπιτάνα (66’ Ρομπάιγ), Κούεν (90+1′ Καραμάνης), Κουντέ (66’ Έντερ), Φριντζόνσον, Βαλένσια (66’ Βέργος), Ντιρκς (72’ Τριμμάτης)

*με στοιχεία από το Grandsport

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected