Κατηγορίες
Εφηβικό ΕΠΣ Ημαθίας - Παιδικό Ημαθίας

ΝΤΡΟΠΗ : Ασυνείδητος μπήκε με αυτοκίνητο στο γήπεδο του Γιαννακοχωρίου! (photos)

Μπορεί τα περισσότερα γήπεδα στα γήπεδα να είναι ανοχύρωτα και να μην υπάρχει η στοιχειώδης φύλαξη, ωστόσο αυτό που αποτελεί τεράστιο ζήτημα στη χώρα μας είναι η παιδεία.

Αυτό άλλωστε μπορεί απερίφραστα να πει κάποιος, αντικρίζοντας τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στα social media ο Θοδωρής Πέιος, προπονητής τμημάτων υποδομής τόσο στον Αστέρα όσο και στον ΦΑΣ Νάουσα.

Το γήπεδο του Γιαννακοχωρίου στην Ημαθία, το οποίο χρησιμοποιείται ως έδρα για τα αντίστοιχα πρωταθλήματα, το βράδυ της Παρασκευής μετατράπηκε σε…πίστα αυτοκινήτων, με έναν ασυνείδητο να ξεσπάει στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργώντας μεγάλες φθορές που δύσκολα “επουλώνονται”.

Μάλιστα, στο συγκεκριμένο γήπεδο είναι προγραμματισμένος σήμερα αγώνας για το πρωτάθλημα της Κ16 της ΕΠΣ Ημαθίας (ΦΑΣ Νάουσα-Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας), ο οποίος θα διεξαχθεί κανονικά καθώς από νωρίς οι άνθρωποι του ΦΑΣ αλλά και του χωριού, δίνουν τιτάνιο αγώνα για να “πατηθεί”.

Το θετικό είναι πως ο ένοχος εντοπίστηκε και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι ένας 16χρονος(!) με καταγωγή από διπλανό χωριό!

Ελπίζουμε, η τιμωρία του να είναι παραδειγματική, ώστε να αποτραπεί στο μέλλον κάτι παρόμοιο, ένα γεγονός που έχει απασχολήσει και άλλα ποδοσφαιρικά γήπεδα, όχι μόνο στον νομό.

δείτε φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected