Ποδόσφαιρο Κόσμος

Όταν η μπάλα “έκαιγε”, ανέλαβε ο Ιμόμπιλε! |HIGHLIGHTS

Είχε την υπεροχή, είχε τις ευκαιρίες, αλλά ο αρχηγός της ήταν εκείνος που… καθάρισε! Η Λάτσιο κέρδισε με 2-0 στη Ρώμη τη Σέλτικ (28/11), χάρη στα τέρματα του Ιμόμπιλε, και έτσι βρίσκεται μία… ανάσα από τη φάση των «16» του Champions League!

Ότι δεν κατάφερε σε 82 λεπτά αγώνα η Λάτσιο, το έκανε τελικά μόνος του ο Τσίρο Ιμόμπιλε μέσα σε τρία! Οι Ρωμαίοι κέρδισαν εντός έδρας τη Σέλτικ με 2-0 (28/11), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πέμπτου ομίλου του Champions League και έτσι βρίσκονται πια πολύ κοντά στην πρόκρισή τους στη φάση των «16»!

Η ιταλική ομάδα έχει δέκα πόντους και σε περίπτωση που η Ατλέτικο Μαδρίτης επικρατήσει της Φέγενορντ στο έτερο ματς του γκρουπ (28/11, 22:00), θα «κλειδώσει» και μαθηματικά την παρουσία της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης! Στην τελευταία θέση με μόλις έναν βαθμό παραμένει η Σέλτικ, που γνωρίζει ήδη πως δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη νοκ-άουτ φάση κάποιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες, πίεζαν, αλλά αδυνατούσαν να βρουν το πολυπόθητο τέρμα. Κάτι που ήρθε τελικά από τα πόδια του αρχηγού της, που πέρασε στο ματς ως αλλαγή στο 61ο λεπτό.

Στο 82’ ο Ίσακσεν σούταρε μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε πάνω σε αμυντικό αλλάζοντας πορεία, με τον Ιμόμπιλε να παρεμβαίνει και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, για να κάνει το 1-0!

Μάλιστα, μόλις τρία λεπτά αργότερα, στο 85′, ο αρχηγός διπλασίασε τα τέρματά του και το προβάδισμα της ομάδας του. Δέχθηκε την πάσα από τον Ίσακσεν, πλάσαρε όμορφα τον Χαρτ και διαμόρφωσε το τελικό 2-0, για να χαρίσει μία σπουδαία νίκη στη Λάτσιο!

Συνθέσεις

Λάτσιο (Μαουρίτσιο Σάρι): Προβεντέλ, Λάτσαρι, Πάτρικ, Τζίλα, Μάρουσιτς, Ροβέλα (79′ Κατάλντι), Γκεντουζί, Αλμπέρτο (84′ Καμάντα), Άντερσον (61′ Πέδρο), Καστεγιάνος (62′ Ιμόμπιλε), Ίσακσεν

Σέλτικ (Μπράντον Ρότζερς): Χαρτ, Α. Τζόνστον, Κάρτερ-Βίκερς, Σκέιλς, Τέιλορ, Ο’Ράιλι, Μακγκρέγκορ, Μπερνάρντο (70′ Χέον-Γιου), Φόρεστ (Μ. Τζόνστον), Φουρουχάσι, Γιανγκ (86′ Τέρνμπουλ)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected