Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας τώρα και στη SofaScore!

Ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας γίνεται και επίσημα η 5η κατά σειρά ομάδα της Β Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Ημαθίας, που εντάσσεται πλήρως στη SofaScore.

Οι “πράσινοι” μερίμνησαν να αποστείλουν τη λίστα με τους παίκτες του ρόστερ και μάλιστα η πλατφόρμα έδωσε σήμερα την έγκριση της.

Ο κόουτς Πουλασουχίδης και οι 20 ποδοσφαιριστές του ρόστερ έχουν και επίσημα θέση στη SofaScore και μάλιστα έχουν ήδη συμπληρωθεί από τον διαχειριστή Αργύρη Τσιγγενόπουλο, όλα τα στοιχεία των φύλλων αγώνων που αφορούν τον Αγροτικό Αστέρα στα έξι ματς που έχει δώσει για το πρωτάθλημα.

Θυμίζουμε πως για να εμφανίζονται τα πλήρη στοιχεία των αγώνων, θα πρέπει όλες οι ομάδες τα ρόστερ τους και ελπίζουμε να το πράξουν.

Το link του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας στη SofaScore ΕΔΩ

*Η ενημέρωση όλων των στοιχείων του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας καθ όλη τη διάρκεια της σεζόν είναι μια προσφορά της “Τserkezos” Ελαστικά, στην Αγία Βαρβάρα Ημαθίας

Δείτε μερικά screenshots

Επειδή η Δόξα Ασωμάτων δεν έχει αποστείλει τα στοιχεία της, φαίνονται μόνο του Αγρ.Αστέρα.

Ο μέσος όρος της ηλικίας των παικτών, τα στοιχεία του γηπέδου αλλά και το όνομα του προπονητή

Το πλήρες ρόστερ του Αγρ.Αστέρα, όπως το απέστειλε η ομάδα. Αν κάποιος πατήσει επάνω σε όποιον παίκτη επιθυμεί, θα του εμφανίσει τα στοιχεία του. Για τις φωτογραφίες χρειάζεται άλλη διαδικασία, χρονοβόρα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected