Κατηγορίες
Αθλήματα

Argentina Open: Πρωταθλήτρια στα διπλά η Παπαμιχαήλ! (vid)

Το σήκωσε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ στην Αργεντινή. Η 30χρονη Ελληνίδα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στα διπλά του Argentina Open, έχοντας για παρτενέρ της την 23χρονη τενίστρια από την Αργεντινή, Μαρία Λούρδες Καρλ.

Όπως αναφέρει το Tennis24, το εν λόγω δίδυμο κατάφερε να κάνει back to back νίκες το βράδυ της Κυριακής (3/12) σε ημιτελικό και τελικό, και να φτάσει στην κορυφή της WTA 125 διοργάνωσης. Αυτό συνέβη λόγω των έντονων βροχοπτώσεων στην περιοχή, που είχε ως αποτέλεσμα να μεταφέρει πολλούς αγώνες την τελευταία μέρα.

Παπαμιχαήλ και Καρλ αρχικά κέρδισαν τις κορυφαίες του ταμπλό, Ντιάν Παρί (Γαλλία) και Βαλερίγια Στρακόβα (Ουκρανία), με 6-2, 6-2, μέσα σε 64 αγωνιστικά λεπτά στο κεντρικό κορτ, ενώ μετά από λίγη ώρα επέστρεψαν για να παίξουν στον τελικό.

Εκεί συνάντησαν τις Μαρία Παουλίνα Πέρεζ (Κολομβία) και Σοφία Σουίνγκ (ΗΠΑ), τις οποίες κέρδισαν με 6-3, 4-6, 11-9, μετά από μία ώρα και 33 λεπτά παιχνιδιού. Το παιχνίδι ήταν ιδιαιτέρως κλειστό, και κρίθηκε στις λεπτομέρειες του TB.

Για την Δέσποινα αυτός ήταν ο 2ος τίτλος σε WTA διοργάνωση, αφού τον περασμένο Αύγουστο είχε πανηγυρίσει τον πρώτο της στην Κολομβία, δίπλα στη Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου.

Και η 25χρονη Ελληνίδα τενίστρια συμμετείχε στη διοργάνωση αυτές τις μέρες, αλλά ολοκλήρωσε τις προσπάθειές της στα προημιτελικά των διπλών, ενώ όπως και η Παπαμιχαήλ, έτσι και αυτή ηττήθηκε στην πρεμιέρα της στα μονά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected