Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Οριστική διακοπή στο ματς της Κρήτης : “Πάρτε το παιχνίδι, δε με νοιάζει, μη λες ότι σας χτυπήσαμε!”

Οριστική διακοπή στο παιχνίδι του Αλμυρού με τον Άρη Πετρούπολης, μετά το γκολ που μείωσαν οι φιλοξενούμενοι (43′). Στα δικαστήρια θα κριθεί η έκβαση της αναμέτρησης.

Συμφωνα με το Grandsport, όλα έγιναν όταν ο Άρης Πετρούπολης κέρδισε πέναλτι, το οποίο σήκωσε θύελλα αντιδράσεων των ανθρώπων των γηπεδούχων, με τον Τσιλιγκίρη να ευστοχεί και να μειώνει σε 2-1. Παίκτης του Άρη πάει να πάρει την μπάλα, με παίκτη του Αλμυρού να τον καθυστερεί, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση, με τον διαιτητή να βγάζει κόκκινη κάρτα στον Ενγκουέμ και τους φιλοξενούμενους να αναφέρουν πως παίκτης τους χτυπήθηκε στο κεφάλι, από παίκτη του Αλμυρού.

Οι διαιτητές μπήκαν στα αποδυτήρια, για να αποφασίσουν με το τι μέλλει γενέσθαι στο παιχνίδι. Μετά από λίγο, ο ρέφερι της συνάντησης διέταξε να βγουν οι δύο ομάδες από τα αποδυτήρια, με τους παίκτες του Άρη να αρνούνται να βγουν στο γήπεδο, καθώς αναφέρουν πως συμπαίκτης τους χτύπησε σοβαρά στη φάση της έντασης και χρειάζεται ιατρική βοήθεια.

Ο διαιτητής μίλησε με τον γιατρό, για να κρίνει τη σοβαρότητα του παίκτη και το αν συνεχιστεί το παιχνίδι.

Ο πρόεδρος του Άρη Πετρούπολης ενημέρωσε τους διαιτητές πως δεν πρόκειται να αγωνιστεί η ομάδα του, ενώ όπως αναφέρουν άνθρωποι της αθηναϊκής ομάδας, έχουν καλέσει στο γήπεδο ασθενοφόρο.

Ο προπονητής του Αλμυρού Μανώλης Σουτζής, είχε έντονη συνομιλία με τον πρόεδρο του Άρη Πετρούπολης, για τις κατηγορίες που προσάπτουν οι άνθρωποι της αθηναϊκής ομάδας, ότι παίκτης του Αλμυρού χτύπησε παίκτη των φιλοξενούμενων. «Δεν με νοιάζει το παιχνίδι, αν το κερδίσω, πάρε το, κερδίστε το, πάρτε τους βαθμούς, αλλά μη μας κατηγορείται ότι χτυπήσαμε παίκτη σας. Μην το ξαναπείτε αυτό και ξαναλέω, πάρτε το, δεν μας νοιάζει!», ανέφερε ο έμπειρος τεχνικός σε έντονο τόνο.

Ο διαιτητής έδωσε εντολή να συνεχιστεί το παιχνίδι, ενώ έφτασε στο γήπεδο και ασθενοφόρο, με τους παίκτες των φιλοξενούμενων να παραμένουν στα αποδυτήρια.

Μετά από λίγη ώρα σφύριξε τη λήξη του αγώνα και το παιχνίδι θα συνεχιστεί στα δικαστήρια!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected