Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Μία ακόμη ομάδα ανακοινώνει την αποχώρηση της από το πρωτάθλημα

Μετά τον Μαγνησιακό και τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου, μία ακόμη ομάδα της Γ Εθνικής ανακοίνωσε την αποχώρηση της από το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Αυτή τη φορά είναι ο ΠΟ Φήκης, που συμμετέχει στον 2ο όμιλο (όπως και ο Μαγνησιακός), που εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία βάλλει κατά της ΚΕΔ και της ΕΠΟ.

Αναλυτικά :

“Κύριοι της ΕΠΟ/ΚΕΔ μας τελειώσατε.

Mετά από τέσσερα χρόνια επιτυχιών και αξιοπρεπούς παρουσίας, ο Π.Ο Φήκης αποφασίζει να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η Διοίκηση που ανέλαβε την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και από τις τοπικές κατηγορίες την ανέβασε στη Γ’ Εθνική με εξαιρετική παρουσία κάθε χρόνο, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία έκανε και φέτος το χρέος της απέναντι στους φιλάθλους να συμμετάσχει στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Γιατί πιστεύουμε ότι ο Ποδοσφαιρικός Όμιλος Φήκης αποτελεί διαφήμιση όχι μόνο για το χωριό αλλά και για όλο το Νομό Τρικάλων. Δυστυχώς όμως, όπως έχει δείξει η κατάσταση έως τώρα, η παρουσία μας δεν είναι αρεστή σε ΕΠΟ/ΚΕΔ και γενικώς δεν θέλουν στην κατηγορία ομάδες όπως ο ΠΟ Φήκης. Οι εχθρικές διαιτησίες που κάθε Κυριακή αντιμετωπίζουμε, έχουν κουράσει όλη την ομάδα και έχουν εξαντλήσει κάθε δύναμη για συνέχεια. Έτσι, μη μπορώντας να υπηρετήσουμε μια κατάσταση με την οποία διαφωνούμε ριζικά, παίρνουμε τη δύσκολη απόφαση να μη συνεχίσουμε στο υπόλοιπο πρόγραμμα της φετινής σεζόν της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Το να αγωνιζόμαστε υπό αυτές τις συνθήκες της αδικίας, δεν θα ήταν έντιμο κυρίως απέναντι στους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές μας, οι οποίοι αδικούνται κάθε Κυριακή εντός των αγωνιστικών χώρων, χωρίς να σέβεται κανένας τον κόπο και την προσπάθειά τους.

Όλα αυτά τα χρόνια πέρασαν από την ομάδα εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές και προπονητές, που πρόσφεραν και βοήθησαν πραγματικά την ομάδα και τους οποίους ευχαριστούμε ολόψυχα που έκαναν τον ΠΟ Φήκης και το χωριό μας γνωστό σε όλο τον αθλητικό, ποδοσφαιρικό χώρο της Ελλάδας!

Σας διαβεβαιώνουμαι πως πραγματικά ήμασταν μία οικογένεια.

Ιδιαίτερο Ευχαριστώ σε όλους τους Φηκιώτες φιλάθλους που αγκάλιασαν την ομάδα, καθώς και σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους του Νομού Τρικάλων για τη στήριξη και την αγάπη που έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια.

Είμαστε πολύ υπερήφανοι για όλα όσα έχουμε καταφέρει όλοι μαζί, για την ιστορία που γράψαμε με την αξιοπρεπή παρουσία μας στη Γ’ Εθνική και τις κατακτήσεις των κυπέλλων ΕΠΣΤ.

Ένας κύκλος κλείνει και ελπίζουμε να ανοίξει ένας νέος με μεγαλύτερες επιτυχίες…”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected