Κατηγορίες
Super League 1

Pepe Mel, ο εκλεκτός του ΟΦΗ

Ο Πέπε Μελ είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του ΟΦΗ και αναφέρει το Gentikoule, βρίσκεται προ των πυλών της ομάδας. Ο Ισπανός προπονητής με το πολύ πλούσιο βιογραφικό έπεσε στο τραπέζι των ανθρώπων του ΟΦΗ εδώ και λίγες ημέρες και από τότε έριξαν όλο το βάρος εκεί.

Οι τελευταίες πληροφορίες, από τη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου, αναφέρουν πως ο Ισπανός πολύπειρος προπονητής που παρότι είχε ενδοιασμούς για να δουλέψει στην Ελλάδα, πείστηκε τελικά από τους ανθρώπους του ΟΦΗ να έρθει στην Κρήτη και να εργαστεί για δεύτερη φορά, μακριά από την πατρίδα του με εξαίρεση ένα μικρό χρονικό διάστημα όπου βρέθηκε στον πάγκο της Γουέστ Μπρομ.

Πλέον αναμένονται μέσα στη μέρα οι τελευταίες πινελιές της διαφαινόμενης συμφωνίας μεταξύ του ΟΦΗ και του Πέπε Μελ και εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία, δεν αποκλείεται ο Ισπανός τεχνικός να έρθει στο Ηράκλειο μέσα στο επόμενο 24ωρο και να πιάσει αμέσως δουλειά ενόψει του αγώνα με τον Άρη.

Η τελευταία του ομάδα ήταν η Μάλαγα όπου βρέθηκε στον πάγκο της κάνοντας την απέλπιδα προσπάθεια να σωθεί λόγω των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε ενώ στο παρελθόν βρέθηκε για τρία χρόνια στον πάγκο της Λας Πάλμας. Μάλιστα, ο Πέπε Μελ δεν πρόκειται να έρθει μόνος του στο Ηράκλειο ενώ σίγουρα θα γίνουν περισσότερα γνωστά μέσα στην Τετάρτη.

Έχει εργαστεί ακόμα σε Λας Πάλμας, Ντεπορτίβο Λα Κορούνιο, Ρεάλ Μπέτις – όπου είχε διπλή θητεία, και σε Ράγιο Βαγιεκάνο, Αλαβές και Χετάφε.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected