Basket

UNICEF Trophy: Τα ζευγάρια των ημιτελικών (vid)

Η κλήρωση του Final 4 του UNICEF Trophy, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο ΟΚΑΛ στις 5 και 6 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΟΚ.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών είναι:

Μεγαρίδα – Mίλωνας
Πανιώνιος – Δόξα Λευκάδας

Ο Νίκος Νικολόπουλος, Γενικός Γραμματέας ΕΟΚ, δήλωσε: «Καλώς ήρθατε στην κλήρωση για το Final 4 του UNICEF Trophy. Ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση που έχουμε από αυτόν τον παγκόσμιο οργανισμό. Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο Κύπελλο Ανδρών και να συγχαρώ τις ομάδες που έφτασαν στην τετράδα. Η νικήτρια ομάδα θα εκπροσωπήσει τις εθνικές κατηγορίες στο Final 8 του Κυπέλλου. Καλή επιτυχία σε όλους».

Ο Χασάν Χαλίλ, Διπλωματικός Εκπρόσωπος UNICEF Ελλάδα, τόνισε: «Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι που έχουμε αυτή την εξαιρετική συνεργασία με την ΕΟΚ. Αυτή η συνεργασία αφορά στην προώθηση της υπεράσπισης των δικαιωμάτων των παιδιών».

H Όλγα Σιώκου Σιόβα, Υπεύθυνη Επικοινωνίας UNICEF, δήλωσε: «Συγχαρητήρια στις ομάδες που έφτασαν στο Final 4. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που διανύουμε τη δεύτερη χρονιά της συνεργασίας μας με την ΕΟΚ. Ο ΟΗΕ θέτει ως παγκόσμια μέρα καλαθοσφαίρισης την 21η Δεκεμβρίου για όλα τα μηνύματα που περνά το άθλημα και συνάδουν με αυτά που περνά ο ΟΗΕ. Ο θεσμός του UNICEF Trophy από κάτι πιο συμβολικό περνά σε κάτι πιο απτό με αποτελέσματα εμφανή σε όλους από τη συνεργασία μας. Ραντεβού στις 5-6 Ιανουαρίου για να αναδείξουμε τον τροπαιούχο».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected