Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Κι άλλη ένσταση στη Γ Εθνική!

Φέτος είναι η χρονιά των ενστάσεων στη Γ Εθνική!

Η τρίτη κατά σειρά είναι αυτή που αναφέρει σε δημοσίευμα του το Grandsport και θέλει τον ΑΟ Αγίου Νικολάου να κινδυνεύει με απώλεια βαθμών αλλά και να χάσει το ματς με τον Ατρόμητο Πειραιά (2-1).

Η Πειραϊκή ομάδα έχει καταθέσει ένσταση για το παιχνίδι και πλέον βρισκόμαστε σε αναμονή της απόφασης από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Θυμίζουμε ότι ο ΑΟΑΝ είχε επικρατήσει με 2-1 του Ατρόμητου Πειραιά, αλλά το ματς θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Σύμφωνα με την ένσταση, ο ΑΟΑΝ χρησιμοποίησε πέντε ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην κατηγορία των «μικρών», οι οποίοι για να αγωνιστούν χωρίς πρόβλημα, θα πρέπει να έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε ελληνική Εθνική ομάδα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο ΑΟΑΝ χρησιμοποίησε έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής σε ελληνική Εθνική ομάδα, επομένως οι άνθρωποι του Ατρόμητου κατέθεσαν ένσταση για το παιχνίδι και ως εκ τούτου είναι αρκετά πιθανό να χάσει το ματς και θα υπάρξει και αφαίρεση τριών βαθμών, αναμένοντας τις αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Ο κανονισμός αναφέρει: «Τις αγωνιστικές περιόδους 2022-2023 και 2023-2024 είναι υποχρεωτική η αναγραφή στο φύλλο αγώνος πέντε (5) ποδοσφαιριστών ηλικίας κάτω των 21 ετών, οι οποίοι απαραιτήτως θα πρέπει να δικαιούνται να αγωνίζονται στις ελληνικές εθνικές ομάδες και να είναι γεννηθέντες τα έτη 2002 και 2003 αντίστοιχα για τις αγωνιστικές περιόδους 2022 – 2023 και 2023 – 2024.

Η μη τήρηση της παρούσας πρόβλεψης συνιστά αντικανονική συμμετοχή και χορηγεί το δικαίωμα υποβολής ενστάσεως και τιμωρίας της ομάδας με τις ποινές του άρθρου 23 του ΚΑΠ».

Να σημειώσουμε πως ακόμη ένα παιχνίδι του 4ου ομίλου της (Αλμυρός – Άρης Πετρούπολης), θα να κριθεί στις δικαστικές αίθουσες, ενώ ο ΑΟ Αγίας Παρασκευής έχασε το ματς στα χαρτιά στην αναμέτρηση με τον Φωστήρα, για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected