Διάφορα - Συνεργάτες

Βασίλης Δήμας για Σφακιανάκη: «Με τα τραγούδια του ο Νότης είναι πάντα εδώ»

O Βασίλης Δήμας έχει καταφέρει με το… σπαθί του να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο μουσικό στερέωμα, με τις επιτυχίες του να διαδέχονται η μία την άλλη.

Το τελευταίο τραγούδι του γνωστού ερμηνευτή «Φωτιά σε λένε» γνωρίζει τεράστια επιτυχία, καθώς το κοινό το αγκάλιασε από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του. Μάλιστα κατάφερε να φτάσει τις 1 εκατ. προβολές στο youtube σε πολύ σύντομη χρονικό διάστημα.

Ο Βασίλης Δήμας, ο οποίος αυτό το διάστημα εμφανίζεται στα ιστορικά «Αστέρια» της Πάτρας μαζί με την Άσπα και για δεύτερη χρονιά συνεχίζει τις άκρως πετυχημένες του εμφανίσεις κάθε Πέμπτη ως guest στο Αγιονέρι στο Περιστέρι, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο γνωστός ερμηνευτής, ο οποίος είναι δημιουργός αρκετών μεγάλων επιτυχιών, μίλησε για τις ακραίες αντιδράσεις που έχει ζήσει, καθώς και για τον Νότη Σφακιανάκη, στον οποίο έχει γράψει αρκετά τραγούδια.

Για τις ακραίες αντιδράσεις που έχει βιώσει στη διάρκεια της καριέρας του, είπε: «Μία εξ’ αυτών είναι να έχει έρθει μία κοπέλα στο καμαρίνι και να ανοίξει την πόρτα χωρίς να χτυπήσει και να μπει έτσι με… διαθέσεις επιθετικές.

Άλλη είναι να έχει φύγει ένα ποτήρι ή ένα πιρούνι, δεν θυμάμαι τι ήταν, κατά λάθος με τα λουλούδια με αποτέλεσμα να κοπώ και να τραγουδώ σε όλο το πρόγραμμα με μεγάλο πόνο. Συμβαίνουν διάφορα στη δουλειά μας. Σημασία έχει πώς τα αντιμετωπίζουμε».

Εν συνεχεία, κληθείς να μιλήσει για τον Νότη Σφακιανάκη επισήμανε: «Έχω πάρα πολύ καιρό να μιλήσω με τον Νότη Σφακιανάκη. Ήταν, είναι και θα είναι το εφαλτήριο στη δική μου καριέρα, καθώς ήταν ο πρώτος μεγάλος καλλιτέχνης που με εμπιστεύτηκε και ως δημιουργό και ως ερμηνευτή.

Πώς απέχει ένας άνθρωπος, όταν ακόμα και η απουσία του κάνει τόσο θόρυβο; Τόσο καιρό ο Νότης δεν τραγουδάει και ακούω να ασχολούμαστε με τον Νότη. Αυτό δηλώνει το πόσο σπουδαίος καλλιτέχνης είναι. Με τα τραγούδια του λοιπόν, θα είναι πάντα εδώ».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected