Super League 1 - Μεταγραφές

Ξανά στην Ελλάδα ο Arm Warda, αυτή τη φορά για τον Πανσερραϊκό!

H ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοίνωσε πως ήρθε σε συμφωνία με τον Αμρ Ουάρντα για συμβόλαιο έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. O 30χρονος ποδοσφαιριστής θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες προπονήσεις με τα κόκκινα.

Ο Αμρ Ουάρντα είναι γεννημένος στις 17/09/1993 στην Αλεξάνδρεια, αγωνίζεται ως πλάγιος επιθετικός και πριν από λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος από τη Φάρκο, ομάδα της Αιγυπτιακής Premier League περιμένοντας να συνεργαστεί και πάλι, μετά από 2,5 χρόνια με τον Πάμπλο Γκαρσία, υπό τις οδηγίες του οποίου είχε 27 συμμετοχές, 3 γκολ και 2 ασίστ στη θητεία του στον ΠΑΟΚ, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας το 2021.

Ο Αιγύπτιος αγωνιζόταν τα δύο προηγούμενα χρόνια στην Κύπρο, αρχικά με τη φανέλα της Ανόρθωσης με την οποία είχε 41 συμμετοχές, 12 γκολ και 12 ασίστ και στη συνέχεια με τη φανέλα του Απόλλωνα Λεμεσού με 19 συμμετοχές 4 γκολ και 4 ασίστ.

Νωρίτερα έχει αγωνιστεί τρεις φορές στον ΠΑΟΚ, στον Βόλο, στην ΑΕΛ, στον Ατρόμητο, στον Παναιτωλικό έχοντας 184 συμμετοχές, 38 γκολ και 28 ασίστ στη Super League, όπως επίσης και στις Αιγυπτιακές Αλ Αχλί και Ιτιχάντ.

Έχει υπάρξει διεθνής με την Εθνική ομάδα της Αιγύπτου, έχοντας 30 συμμετοχές και 1 γκολ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected