Super League 1

Ιβάν Σαββίδης : “Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της έκτασης, ξεκινά η δημιουργία προπονητικού κέντρου” (vid)

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε τηλεδιάσκεψη με την ομάδα, και εκτός των ευχών, ζήτησε να συνεχίσουν στην ίδια λογική, με το κάθε παιχνίδι να αντιμετωπίζεται ως «τελικός».

Στη συνέχεια, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ είχε συνομιλία και με το ΔΣ και τους υπεύθυνους των Ακαδημιών, όπου πέραν τον ευχών, προχώρησε και σε μια μεγάλη αποκάλυψη για το πρότζεκτ του προπονητικού κέντρου!

Όπως αναφέρει το InPaok, ο Ιβάν Σαββίδης ενημέρωσε πως έχει ολοκληρωθεί αγορά των 150 στρεμμάτων για τη δημιουργία του νέου προπονητικού κέντρου στη Θέρμη!

Μάλιστα, αναμένεται να είναι το πλέον σύγχρονο προπονητικό στην περιοχή των Βαλκανίων κι ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη. Το πιο σημαντικό είναι το ότι η έκταση θα ανήκει στον ΠΑΟΚ, και δεν θα είναι νοικιασμένη, ως ένα δώρο της οικογένειας Σαββίδη στο Σύλλογο!

Μέσα στον Ιανουάριο αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις κι η εκκίνηση των σχεδίων αλλά και των εργασιών.

Παράλληλα, πέραν των ευχών, αλλά και τις μεγάλης αποκάλυψης για το προπονητικό, ο πρόεδρος του Δικεφάλου ζήτησε για ακόμα μια φορά από όλους να υπάρχει συσπείρωση.

«Στόχους πετυχαίνεις όταν όλοι βαδίζουν στην ίδια κατεύθυνση και σήμερα είμαστε σε αυτό το σημείο. Σας ζητώ να διατηρήσετε την ενότητα τόσο ανάμεσά σας, όσο και ανάμεσα στους φιλάθλους», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected