Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Επτά αποχωρήσεις και αποδέσμευση γυμναστή ανακοίνωσε η Ερμιονίδα

Η ΑΕ Ερμιονίδας ανακοίνωσε την Τρίτη (2/1) ότι αποτελούν παρελθόν οι ποδοσφαιριστές Δημήτρης Κουζής, Δημήτρης Αρσενίδης, Θαρλίς Σαρτόρι, Βησσαρίων Δρόσος, Δημήτρης Φυτόπουλος, καθώς και ο γυμναστής Δημήτρης Καρκαλέτσος.

Όπως αναφέρει σχετικά ο σύλλογος με την ανακοίνωση του, οι παραπάνω δεν επέστρεψαν, ως όφειλαν, στις προπονήσεις της ομάδας της στις 29 Δεκεμβρίου, μετά και την ολοκλήρωση των διακοπών των Χριστουγέννων, έχοντας λάβει τον μισθό του τελευταίου ολοκληρωμένου, με αγωνιστικές υποχρεώσεις, μήνα (Νοέμβριος) και έτσι δε θα συνεχίσουν στον σύλλογό μας.

Στο ρόστερ της ομάδας δεν ανήκει και ο Αλεξάντερ Λαλόρ, λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς και πειθαρχικού παραπτώματος στο οποίο υπέπεσε. Επίσης, πριν από μερικές εβδομάδες λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία μας με τον Νίκο Διγκόζη, καθώς ο τελευταίος δεν μπορούσε, λόγω προσωπικών λόγων, να συνεχίσει στην ΑΕ Ερμιονίδας.

Την ίδια ώρα, είναι σε πλήρη εξέλιξη οι προσπάθειες της διοίκησης, σε συνεννόηση με τον προπονητικό τιμ, για ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού εν όψει της συνέχειας της αγωνιστικής περιόδου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected