Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στο Τσιλιβή δημιουργήθηκε Ημαθιώτικη…παροικία, έτοιμος να αγωνιστεί και ο Χρήστος Σακελλάρης!

Νέα ποδοσφαιρική σελίδα για τον Χρήστο Σακελλάρη, αν και στο παρελθόν έχει φορέσει ξανά τη συγκεκριμένη φανέλα.

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής με καταγωγή από τη Νάουσα Ημαθίας ανακοινώθηκε από το Τσιλιβή της ΕΠΣ Ζακύνθου, περιοχή όπου διαμένει μόνιμα τα τελευταία χρόνια.

Οι “κόκκινοι” βρίσκονται στη δεύτερη θέση της Α Ερασιτεχνικής, ισόβαθμοι με τον ΑΟ Λεβάντε, δύο πόντους πίσω από τον πρωτοπόρο Αστέρα Μαχαιράδου.

Ο έμπειρος αμυντικός έχει αγωνιστεί ξανά στο Τσιλιβή, τη σεζόν 2019/2020 με συμπαίκτη τότε έναν ακόμη ποδοσφαιριστή από την Ημαθία, τον Σάκη Γεωργίου. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Μακροχωρίου ανήκει μέχρι και σήμερα στην ομάδα αλλά φέτος δεν έχει αγωνιστεί σε κάποιο επίσημο παιχνίδι.

Το 2020/2021, ο Σακελλάρης έπαιξε στη Θύελλα Αμπελοκήπων, όπου συμφώνησε μεν για έναν χρόνο, αλλά η πρόεδρος αθέτησε τον λόγο της και τον υπέγραψε για τρία έτη!

Την επόμενη χρονιά ζήτησε να αποχωρήσει αλλά του αρνήθηκε και για «καλή» του τύχη υπέστη κάταγμα περόνης και έμεινε εκτός.

Έμεινε ανενεργός για έναν χρόνο και ανέλαβε ρόλο γενικού αρχηγού στο Τσιλιβή και τη φετινή χρονιά με τον νέο κανονισμό, έμεινε ελεύθερος και υπέγραψε ως ποδοσφαιριστής.

Προπονητής της ομάδας είναι ο γνωστός από το πέρασμα του στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, Βασίλης Σερμπίνης, οποίος έχει διπλό ρόλο (και παίκτης), ενώ βοηθός του είναι ο Δημήτρης Σαμαράς, με καταγωγή (όπως και ο Σακελλάρης) από τη Νάουσα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected