Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Τετράδα μεταγραφών η Ερμιονίδα

Η ΑΕ Ερμιονίδας ανακοίνωσε το Σάββατο (6/1) την έναρξη της συνεργασία της με τρεις ποδοσφαιριστές έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2023-24 και την επιστροφή ενός, ο οποίος αγωνιζόταν ως δανεικός σε άλλον σύλλογο του νομού.

Συγκεκριμένα, τη φανέλα της ομάδας θα φοράει ο Τάσος Μαγκαφίνης, ο οποίος ανήκε, μέχρι πρότινος, στην Καβάλα. Ο νεαρός παίκτης γεννήθηκε στις 30 Αυγούστου 2003. Παίζει στην αριστερή πλευρά της άμυνας. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στους μικρούς της Ξάνθης και τον Ιανουάριο του 2020 από την U19 της ακριτικής ομάδας πήρε μεταγραφή στο αντίστοιχο τμήμα της Καβάλας.

Την αγωνιστική περίοδο 2020-21 μετακόμισε στον Αετό Ορφανού, ομάδα που αγωνιζόταν στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Τον Νοέμβριο του 2021 πήρε μεταγραφή στον Πανθρακικό και τον Ιανουάριο του 2022 μεταπήδησε στον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου, σύλλογος που αγωνιζόταν στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Στη συγκεκριμένη ομάδα έπαιξε και την επόμενη σεζόν και την αγωνιστική περίοδο 2022-23 φόρεσε ξανά τη φανέλα της Καβάλας, συνεχίζοντας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας μέχρι και τη φετινή σεζόν.

Παίκτης της ΑΕ Ερμιονίδας είναι και ο Αστέριος Οικονομίκος, που αγωνιζόταν στον Φωστήρα. Γεννήθηκε στις 25 Φεβρουαρίου του 2000 και αγωνίζεται ως εξτρέμ και ως επιθετικός μέσος. Ξεκίνησε να παίζει μπάλα στις ακαδημίες του Ολυμπιακού και το 2018 βρέθηκε στην Αυστρία, όπου ενσωματώθηκε στα τμήματα υποδομής της Βόραλμπεργκ. Την αγωνιστική περίοδο 2018-19 μετακόμισε στην Τσεχία για λογαριασμό της FK Ολύμπια Ραντότιν. Τη σεζόν 2019-20 έγινε μέλος του ΠΑΣ Λαμίας και αποτέλεσε μέλος της U19 στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Τον Ιανουάριο της ίδιας περιόδου πήρε μεταγραφή στη Νίκη Βόλου, που αγωνιζόταν στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Ξεκίνησε και τη σεζόν 2020-21 στον σύλλογο της Μαγνησίας και τον χειμώνα της ίδιας περιόδου μετακόμισε στη Σερβία για λογαριασμό της FK Ντιναμό Βράνιε (β’ κατηγορία). Μετά από έναν χρόνο φόρεσε τη φανέλα της FK Ζλάτιμπορ (β’ κατηγορία της Σερβίας). Την αγωνιστική περίοδο επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Διαγόρα Ρόδου, που έπαιζε στη Super League 2, ενώ φέτος αγωνίστηκε στον Φωστήρα (Γ’ Εθνική κατηγορία).

Στο ρόστερ του συλλόγου ανήκει και ο Νίκλαβς Σκρίντα, ο οποίος κατάγεται από τη Λετονία και ανήκε, μέχρι πρότινος, στον ΑΟ Ισθμιακός (α’ κατηγορίας Κορινθίας). Γεννήθηκε στις 19 Μαΐου του 2003 και παίζει στη μεσαία γραμμή. Στη χώρα του αγωνίστηκε στην BFC Ντάουγκαβπιλς (α’ κατηγορία) το 2020 και το 2021, ενώ έχει δυο συμμετοχές στο UEFA Youth League. Είναι διεθνής με τις εθνικές ομάδες των U17 (13 συμμετοχές) και U19 (μία συμμετοχή) της Λετονίας.

Στην ΑΕ Ερμιονίδας επέστρεψε ο Μεχμετάι Κλάιντι. Ο νεαρός μέσος γεννήθηκε στις 9 Ιανουαρίου του 2007 και αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της ομάδα μας. Αγωνιζόταν με τη μορφή δανεισμού από τον σύλλογό μας, από την αρχή της σεζόν, στον ΟΦ Ηλιοκάστρου (Α2 κατηγορία Αργολίδας), παίζοντας πολλά παιχνίδια. Προπονείται με την πρώτη ομάδα μας τα τελευταία τρία χρόνια.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected