Super League 1 - Μεταγραφές

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε τον Γιώργο Βρακά

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Βρακά από τον ΠΑΟΚ με μεταγραφή, με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης, ενώ ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Ο Γιώργος Βρακάς είναι 22 ετών (28/4/2001) και μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, ενώ είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα πραγματοποίησε στον ΑΟ Γιάννινα, πόλη από την οποία κατάγεται και μεγάλωσε. Το 2014 τον ενέταξε ο ΠΑΟΚ στο δίκτυο των Ακαδημιών του και χάρη στις εμφανίσεις του το 2017 σε ηλικία μόλις 16 ετών, πραγματοποίησε το επαγγελματικό του ντεμπούτο και μάλιστα ως βασικός σε έναν αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Αιγινιακό. Έγινε ο δεύτερος νεαρότερος που έχει φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Το καλοκαίρι του 2018 αποκτήθηκε από τη Νάπολι ώστε να αγωνιστεί στη δεύτερη ομάδα των Ιταλών, έχοντας 20 συμμετοχές και τρία γκολ. Το 2020 ο ΠΑΟΚ τον επανέφερε στη Θεσσαλονίκη. Τις 2021/22 και 2022/23 παραχωρήθηκε στον Λεβαδειακό με τη μορφή δανεισμού, έχοντας συνολικά 63 συμμετοχές και έξι γκολ και μάλιστα αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης των Βοιωτών για τη σεζόν 2022/23.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας που θα φορά τη φανέλα με το νούμερο «29», μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας πραγματοποίησε και τις πρώτες του δηλώσεις στο atromitosfc.gr:

«Θέλω πρώτα από όλα να ευχαριστήσω τον Ατρόμητο για την εμπιστοσύνη και για την ευκαιρία που μου δίνει. Τον πρόεδρο, τον Τεχνικό Διευθυντή και τον κ. Σάσα Ίλιτς και ελπίζω με την παρουσία μου να τους δικαιώσω. Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα, πρόσφατα συμπλήρωσε και τα 100 χρόνια ζωής, και τώρα θέλω να δώσω το 100% για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Βλέπουμε όλοι ότι τους τελευταίους μήνες η ομάδα αποδίδει πολύ καλά, έχει πολύ καλή απόδοση και αν συνεχίσουμε έτσι, γιατί όχι να μην βρεθούμε στο τέλος της κανονικής περιόδου σε θέσεις για τα playoffs.

Σε προσωπικό επίπεδο θέλω να δουλεύω σε καθημερινή βάση για να βελτιωθώ ατομικά και φυσικά μέσω αυτής της δουλειάς να βοηθήσω και τον Ατρόμητο. Πρόλαβα αυτές τις λίγες ώρες να δω το προπονητικό κέντρο και πραγματικά προσφέρει τα πάντα σε έναν αθλητή για να αποδώσει στο 100% των δυνατοτήτων του.

Τώρα, ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και φυσικά τους οπαδούς μας, όταν πια θα έχουν τη δυνατότητα να επιστρέψουν και πάλι στα γήπεδα».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected