Super League 2 - Μεταγραφές

Πήρε και Γαρουφαλιά το Αιγάλεω

Μετά τον Μιχάλη Μπαστακό, το Αιγάλεω ανακοίνωσε τη δεύτερη μεταγραφή του.

Ο λόγος για τον Ηρακλή Γαρουφαλιά, ο οποίος είναι γεννημένος την 1η Μαΐου 1993 στην Αθήνα, αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος, ενώ προηγούμενη ομάδα της καριέρας του ήταν η ΑΕΛ.

Ο έμπειρος αμυντικός μέσος πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία της ΑΕΚ. Το 2013 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και μετέπειτα αγωνίστηκε ως δανεικός από τους «κιτρινόμαυρους» σε Αστέρα Μαγούλας (Γ Εθνική) και Φωστήρα (Football League).

Τον Σεπτέμβριο του 2014 τον απέκτησε ο ΠΑΣ Γιάννινα στον οποίο κατέγραψε 49 συμμετοχές στη Super League. Το 2018 συμφώνησε με τον Ατρόμητο όπου παρέμεινε μέχρι το 2020 έχοντας παράλληλα αγωνιστεί και στον Απόλλωνα Σμύρνης ως δανεικός.

Τoν Ιούλιο του 2020 μετακόμισε στην Κύπρο για λογαριασμό του Ολυμπιακού Λευκωσίας έχοντας μια απόλυτα πετυχημένη χρονιά με τους «ερυθρόλευκους» συμμετέχοντας τόσο στα play-off του πρωταθλήματος, όσο και στον τελικό του Κυπέλλου.

Το 2021 ο έμπειρος μέσος επέστρεψε στην Ελλάδα συνεχίζοντας την καριέρα του στην ΑΕΛ με την οποία συμμετείχε στη Super League 2.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected