Κατηγορίες
Super League 2

Super League 2 : Ξανά στο -1 από την κορυφή τα Χανιά, 3-0 στη Λευκάδα (photos)

Τα Χανιά κέρδισαν 3-0 τον Τηλυκράτη στη Λευκάδα και επέστρεψαν στις επιτυχίες μετά από τρεις αγώνες.

Η ομάδα της Κρήτης, σε ένα ματς που διεξήχθη υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες και σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο, κατάφερε με επιβλητική εμφάνιση, κυρίως στο δεύτερο μέρος, να πάρει το τρίποντο και να πλησιάσει την κορυφή στον έναν βαθμό μετά από 13 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Τα γκολ για τα Χανιά σημείωσαν οι Μάνος (46′), Κόλα (84′) και Νίλι (89′), ενώ είχαν και δοκάρι με τον εξαιρετικό σήμερα Δημήτρη Μάνο.

Το πρώτο μέρος διεξήχθη στη μεγαλύτερη διάρκειά του υπό ισχυρή βροχόπτωση, που δεν επέτρεψε στις δυο ομάδες να βγάλουν πολλές φάσεις. Η πιο σημαντική πάντως ανήκε στα Χανιά μόλις στο 1ο λεπτό με τον Βουό, ενώ οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 30′ με τον Ντοναλντόνι, αλλά την κεφαλιά του σταμάτησαν στη γραμμή οι αμυντικοί των Χανίων.

Η ομάδα της Κρήτης ευτύχησε να πάρει προβάδισμα στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, όταν ο Δημήτρης Μάνος με προβολή έπειτα από σέντρα που βγήκε από τα πλάγια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το 1-0 έδωσε ψυχολογία στα Χανιά, τα οποία λίγο αργότερα έχασαν μεγάλη διπλή ευκαιρία να πανηγυρίσουν και δεύτερο γκολ. Στο 53′ ο Μάνος σημάδεψε το δοκάρι του Τηλυκράτη, ενώ στην επαναφορά ο Βουό δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 70′ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γιαννιώτης.

Τελικά, το 0-2 έγινε στο 84′ με δράστη τον Άγγελο Κόλα που είχε περάσει νωρίτερα αλλαγή, κλειδώνοντας ουσιαστικά το τρίποντο για τους φιλοξενούμενους.

Τα Χανιά λίγο πριν το τέλος πέτυχαν και τρίτο τέρμα και πάλι με έναν ποδοσφαιριστή που είχε περάσει αλλαγή. Ο Νίλι στην πρώτη του συμμετοχή με τα κυανόλευκα διαμόρφωσε στο 89′ το τελικό 0-3.

Συνθέσεις

Τηλυκράτης (Φάνης Γκέκας): Παρδαλός, Ρουγκάλας, Γιαννιώτης, Νιφορόπουλος (75′ Λαζαρίδης), Τόσκα (58′ Κόκκορης), Ζδραβός-Ρίζος, Ρίζος (85′ Ουλμάνεν), Τεγούσης (75′ Τέρζι), Μπελεβώνης, Περιστέρης (58′ Σπανουδάκης ), Ντοναλντόνι

ΠΑΕ Χανιά (Γιάννης Ταουσιάνης): Κυρίτσης, Νίκολιτς (81′ Μιούλερ), Μαζουλουξής, Σέχου, Μπάτζιος, Σιλά, Τσορνομάζ (77′ Μανουσάκης), Ντίας, Λεμονής, Βουό (81′ Κόλα), Μάνος (71′ Νίλι)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected