Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές ΕΠΣ Ημαθίας

Α ΕΠΣ Ημαθίας : Οι πρώτες μεταγραφές και αποχωρήσεις

Τα φύλλα αγώνος αλλά και η πλατφόρμα SofaScore μας βοήθησαν να “ανακαλύψουμε” (πλέον δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις από τις ομάδες) τις πρώτες μεταγραφές αλλά και αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών στην ΕΠΣ Ημαθίας.

Την Κυριακή (7/1) η Α Ερασιτεχνική έκανε πρεμιέρα για το 2024 και σύμφωνα με τα φύλλα αγώνων, έχουμε μερικές ανακατατάξεις στα ρόστερ των ομάδων, χωρίς να γνωρίζουμε για Φίλιππο Μελίκης και Άτλαντα Ζερβοχωρίου οι οποίες δεν έχουν στείλει τα στοιχεία τους στη SofaScore.

Ο ΦΑΣ Νάουσα υποδέχτηκε στο ρόστερ της τον Τάσο Τασιώνα (01/01/2003, επιθετικός), ο οποίος μετά από ένα εξάμηνο στον Ηρακλή Θερμαϊκού (ΕΠΣ Μακεδονίας), επιστρέφει στους “κυανόλευκους”. Το ίδιο συνέβη και με τον Δημήτρη Στογιάννη (28/03/1999, επιθετικός), που έχει συνδέσει το όνομα του με τον ΓΑΣ Κοπανού (έμεινε πρόσφατα ελεύθερος), όμως το 2018 φόρεσε ξανά τη φανέλα του ΦΑΣ (φωτ. αρχείου).

Ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων απέκτησε τον Γιώργο Παπάζογλου (05/02/2008, επιθετικός) από τον ΝΠΣ Βέροια, ο οποίος έπαιξε ως αλλαγή στο ματς με τον Κεραυνό Επισκοπής αλλά και τον Ηλία Χεράκη από την ΑΕ Αλεξάνδρειας, που υπολογίζεται κανονικά για το ματς Κυπέλλου της Τετάρτης (10/1). Την ίδια ώρα, οι “πράσινοι” αποχαιρέτισαν τους Γιάννη Λαμπρόπουλο (29/03/2001, επιθετικός) και Λευτέρη Κίτσα (15/12/1992, αμυντικός), ενώ σταμάτησε οριστικά το ποδόσφαιρο και θα ασχοληθεί αποκλειστικά με την προπονητική ο Ηρακλής Παντόπουλος.

Στο Μακροχώρι εντάχθηκε ο Τάσος Αδαμίδης (02/06/2006, μέσος), ο οποίος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τη Βέροια και μάλιστα στο ντεμπούτο του την Κυριακή (7/1) πέτυχε το ένα από τα 7 τέρματα κόντρα στον Άτλαντα Ζερβοχωρίου.

Ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου απέκτησε τον Γιώργο Μαραβελάκη (25/05/2006, επιθετικός), που μέχρι πρότινος ανήκε στο δυναμικό του Μακροχωρίου.

Η Κίτρινη Θύελλα Πατρίδας δεν αγωνίστηκε την Κυριακή λόγω του ρεπό της, όμως προκύπτει η ελευθέρας στον Θοδωρή Γκουργκούτα, ο οποίος αγωνίστηκε την ίδια μέρα με τον Αετό Βαρβάρας (Γ Εθνική), στο νικηφόρο ματς της ομάδας από τη Χαλκιδική κόντρα στη Δόξα Δράμας.

Τέλος, στον ΓΑΣ Κοπανού ανήκει από την 1η Γενάρη και ο Γιώργος Εξαρχόπουλος (21/01/1984, επιθετικός), ο οποίος έχει σημαντική εμπειρία από τα γήπεδα της Ημαθίας, με πολυετή παρουσία στον ΓΑΣ Ροδοχωρίου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected