B ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Και τρίτος…Τσίλης στη Θύελλα Σταυρού!

“Παροικία” σχηματίζεται στη Θύελλα Σταυρού!

Μετά τον Δημήτρη Τσίλη του Κωνσταντίνου, που βρίσκεται καιρό στην ομάδα αλλά και τον Παύλο Τσίλη, που μεταγράφηκε πριν λίγες μέρες από την Ακαδημία Βέροιας, στην ομάδα εντάχθηκε και ο Δημήτρης Τσίλης του Στέφανου, ο οποίος είναι ξάδελφος του έτερου Δημήτρη!

Μάλιστα οι δυο τους υπήρξαν συμπαίκτες στον Αστέρα Τριποτάμου (2019), ενώ ο 18χρονος μεσοαμυντικός εντάχθηκε στους “πράσινους” από το Μακροχώρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Άλλη μία κίνηση ενίσχυσης για την ομάδα μας!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑ ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ανακοινώνει την απόκτηση από την Ένωση Αποστόλου Παύλου, του 18χρονου Δημήτρη Τσίλη. Ο ταλαντούχος αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής, προερχόμενος από πλήρη αγωνιστική δράση στην Α κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας, έχει την ευχέρεια να καλύπτει όλη την αριστερή πλευρά του γηπέδου, αγωνιζόμενος τόσο ως μπακ, όσο και ως χαφ-εξτρεμ, αλλά και ως full μπακ-χαφ σε συστήματα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς.

Η ταχύτητα και ποιότητα του, σε συνδυασμό με τον νεανικό του ενθουσιασμό, αναμένεται να προσδώσει στο σύνολο του Μπάμπη Πετρίδη, επιπλέον χαρακτηριστικά και λύσεις, με φόντο τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Δημήτρη καλώς όρισες στη ΘΥΕΛΛΑ!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected