Γ Εθνική / Τοπικά

Ισόπαλο το ματς στη Σύρο, έχασε την ευκαιρία για σπουδαία ανατροπή ο Αστέρας Βάρης (vid)

Πολύ ενδιαφέρον το πρώτο χρονικά παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής της Γ Εθνικής!

Στη Σύρο, η τοπική Ελλάς αντιμετώπισε τον Αστέρα Βάρης, ο οποίος ενισχύθηκε σημαντικές στις μεταγραφές του Ιανουαρίου, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1.

Το αποτέλεσμα αδικεί τους φιλοξενούμενους, που έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να κάνουν την ανατροπή, με κυριότερη το δοκάρι του Ψυχογιού στο 82ο λεπτό.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο που είχε ευκαιρίες εκατέρωθεν αλλά όχι τέρματα, η ομάδα των Κυκλάδων προηγήθηκε στο 57′ με τον Λαντίκα, όμως η χαρά τους κράτησε για δύο μόλις λεπτά, καθώς στο 59′ ο Βασιλειάδης έφερε το ματς στα ίσια.

Ακολούθησε μια σειρά από αλλαγές για τον προπονητή του Αστέρα, Γιώργο Καβάση οι οποίες βοήθησαν σημαντικά μεσοεπιθετικά και έδωσαν τις απαιτούμενες επιλογές ώστε να απειληθεί η εστία του Παπαδόπουλου.

Οι Ντούλιας, Ντούνης και Ψυχογιός έχασαν μια σειρά από καλές ευκαιρίες για να κάνουν την ανατροπή, ενώ στο 82′ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο πρώην παίκτης της Θύελλας Ραφήνας βρέθηκε πολύ κοντά στο 1-2.

Η Ελλάς Σύρου έφτασε τους 33 βαθμούς και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ ο Αστέρας έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή, μένοντας στους 35 (τρεις λιγότερους από την Κόρινθο, που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο).

Συνθέσεις

Ελλάς Σύρου (Παναγιώτης Χριστοφιλέας) : Παπαδόπουλος, Αγιώτης (26′ λ.τ. Σακελλαρίου), Μούντριχας, Πρεβεζιάνος, Κόντσι, Μηνάς, Μελισσόπουλος (76′ Κασάπης), Μάγκας, Οικονομόπουλος, Ζάχι (83′ Παράβαλος), Μπακασέλος

Αστέρας Βάρης (Γιώργος Καβάσης) : Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Νταγκουνάκης (64′ Γκιούρα), Νικολακόπουλος, Μπάρα, Ντούνης (64′ Καλέλα), Χριστίνης (76′ Ντούνιας), Ψυχογιός, Ντούλιας, Βασιλειάδης, Μάγγος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected