Super League 2

Super League 2 : Στην 3η θέση η Ηλιούπολη, 1-0 στη Ρόδο

Πολύ σπουδαία νίκη για την Ηλιούπολη στη Ρόδο, που όχι μόνο επιτρέπει στην αθηναϊκή ομάδα να νιώθει πιο ασφαλής αλλά και να φιγουράρει στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος.

Από την άλλη πλευρά, ο Διαγόρας γνώρισε την πρώτη του εντός έδρας ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας στο τέλος πολλά παράπονα για τη διαιτησία, με τον «γηραιό» να «φωνάζει» για το πέναλτι στο 18’ από το οποίο προήλθε το γκολ της Ηλιούπολης (εκτέλεσε εύστοχα ο Παντελίδης) και πολύ περισσότερο για το ακυρωθέν γκολ του Μανιά στο 90+1’.

Το φιλμ

Σε ένα μέτριο ποιοτικά πρώτο ημίχρονο, ο Διαγόρας ήταν αυτός που απείλησε πρώτος, όταν στο 4ο λεπτό έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Λούκιτς, ο Μανιάς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 18’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, καθώς ο κ. Βλάχος καταλόγισε παράβαση σε μαρκάρισμα του Τσιαντούλα στον Βενάρδο, μια φάση που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των «κυανέρυθρων». Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Παντελίδης, ο οποίος με ωραία εκτέλεση νίκησε τον Γαλάνη, δίνοντας το προβάδισμα (0-1) στην ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου. Μετά το γκολ της Ηλιούπολης ο Διαγόρας δεν κατάφερε να φανεί ιδιαίτερα απειλητικός, με το ημίχρονο να βρίσκει μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο μέρος, το σκηνικό δεν διαφοροποιήθηκε, με τις δύο ομάδες να αδυνατούν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Στα τελευταία λεπτά ο Διαγόρας έψαξε το γκολ της ισοφάρισης και στο 90+1’ έπειτα από βαθιά μπαλιά του Μασούρα, η μπάλα έφτασε στον Μανιά, ο οποίος με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Περιστερίδη, με το γκολ να ακυρώνεται έπειτα από υπόδειξη του δεύτερου βοηθού, προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

Συνθέσεις

Διαγόρας Ρόδου (Θωμάς Γράφας): Γαλάνης, Αρίας, Σταματούλλας (71’ λ.τ. Μασούρας), Ιγκνάτοβιτς, Μανωλάκης, Παπατόλιος, Τσιαντούλας (79’ Δερμιτζάκης), Λούκιτς (71’ Μουντές), Βολάκης, Λεσάι (61’ Αντεσίνα), Μανιάς

ΠΑΕ Ηλιούπολη (Σούλης Παπαδόπουλος) : Περιστερίδης, Τοπάλ, Φουρλάνος, Λατίνοβιτς, Ντέτλερ, Μπουσάι, Ασίγκμπα, Βενάρδος (52’ Άντο), Ράμος, Παντελίδης (82’ Βασιλούδης), Γιάννου (70’ Μάντιτς)

*με στοιχεία από το xxsports.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected