Κατηγορίες
Αθλήματα

Ο Ηρακλής Νάουσας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα (photos)

Σε μια όμορφη τελετή στον Πολυχώρο Πολιτισμού Χρήστος Λαναράς (Βέτλανς), κόπηκε την Κυριακή (21/1) από τον πρόεδρο του Ηρακλή Νάουσας, κ. Γιώργο Νικολάου η βασιλόπιτα του συλλόγου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Νάουσας κ. Βασιλική Δανιηλίδου, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας κ. Αλέξανδρος Φειδάντσης και πολλοί γονείς και συγγενείς των αθλητών.

Ο πρόεδρος του σωματείου, αφού υποδέχτηκε τους καλεσμένους μας αναφέρθηκε εν συντομία στις δράσεις και το ιστορικό του Συλλόγου. Στη συνέχεια κάλεσε στο βήμα την κ. Δανιηλίδου για ένα σύντομο χαιρετισμό.

Η Αντιδήμαρχος δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση της ιδίας αλλά και του Δήμου Νάουσας προς το σύλλογο και στη συνέχεια το λόγο πήρε η προπονήτρια του Ηρακλή, κα Ευγενία Ζάλιου η οποία μίλησε στους παρευρισκόμενους γονείς και αθλητές για τις επιτυχίες της περασμένης αλλά και για τους στόχους της επόμενης αθλητικής χρονιάς.

Οι τυχεροί της βασιλόπιτας ήταν για το ΔΣ ο κ. Αθανάσιος Δόδης και για τους μικρούς αθλητές/τριες που κέρδισαν και τα ανάλογα δώρα οι : Σταύρος Ζάχος, Ανθία Καρυδά, Μάριος Καντερίσκας και Δέσποινα Ζιακάκη.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Συλλόγου ευχαριστούν θερμά το Δήμο Νάουσας για την παραχώρηση του χώρου που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected