Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης ο Γιώργος Πρασσάς

Στον πρωτοπόρο της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλας, θα συνεχίσει ο Γιώργος Πρασσάς.

Ο 25χρονος (30/08/1998) μεσοεπιθετικός θα φοράει στο υπόλοιπο της σεζόν τη φανέλα του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, που μετά τον Στάθη Καράμπελα, ενισχύεται ακόμη περισσότερο στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο ποδοσφαιριστής από την Ημαθία αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στα Σεβαστιανά και παλαιότερα έπαιξε σε Αναγέννηση Κολινδρού, Αστέρα Τριποτάμου, Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου, Θύελλα Στενημάχου, ΑΕ Σφηκιάς και Βέροια U2o.

Η ανακοίνωση :

“Συνεχίζει τις μεταγραφικές του κινήσεις ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ και τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο με την 2η απόκτηση του (μετά τον Στάθη Καράμπελα) τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΑΣΣΑ από την ομάδα των ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΩΝ 2018!

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός με πλούσια καριέρα παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει αγωνιστεί στην Α.Ε. ΣΦΗΚΙΑΣ, ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΕΝΗΜΑΧΟΥ, ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ Κ 20, ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ και αποκορύφωμα την περσινή πρωταγωνιστική χρονιά με την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ πετυχαίνοντας μάλιστα 22 τέρματα!

Πρόκειται για έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή και αναμένεται να προσφέρει πολλά τόσο στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Πέλλας όσο και στη φάση των αγώνων μπαράζ όπου φιλοδοξεί να συμμετάσχει φέτος ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected