Αθλήματα

Το σηκώσαμε πάλι με την Κορακάκη, στην 5η θέση η Μόσχη!

Η Άννα Κορακάκη έχει μπει πραγματικά με το δεξί στην Ολυμπιακή χρονιά του 2024, κερδίζοντας το δεύτερο διαδοχικό χρυσό μετάλλιο στον μόλις δεύτερο αγώνα της και δείχνει έτοιμη για σπουδαίες εμφανίσεις στη συνέχεια της σεζόν!

Στο πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο της χρονιάς που διεξάγεται στο Κάιρο της Αιγύπτου, το ελληνικό δίδυμο δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερη παρουσία.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια προκρίθηκε στον τελικό με την τέταρτη καλύτερη επίδοση, όμως έδειξε για ακόμα μία φορά την κλάση της για να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο. Με 241.1 βαθμούς άφησε δεύτερη την Ντέβι Αρουνάντα (Ινδία), η οποία συγκέντρωσε 239.9 βαθμούς και τρίτη κατετάγη η Ιρίνα Γιουνουσμένοτα (Καζακστάν) με 219.2. Αυτό είναι το έβδομο ατομικό χρυσό μετάλλιο για την Ελληνίδα Ολυμπιονίκη, που μετρά και ένα χρυσό στο ομαδικό με τον Διονύση Κορακάκη αλλά και ένα χρυσό σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Εξαιρετική ήταν και η εμφάνιση της Χριστίνας Μόσχη. Η 21χρονη προκρίθηκε στην τελική οκτάδα ως έβδομη και στον μεγάλο τελικό κατάφερε να φτάσει τους 175.7 πόντους και να κατακτήσει την πέμπτη θέση. Αυτή είναι η υψηλότερη θέση σε Παγκόσμιο Κύπελλο για τη Μόσχη στην καριέρα της, αφού μέχρι σήμερα η καλύτερή της ήταν η 18η από τη διοργάνωση του 2022 πάλι στο Κάιρο.

*με στοιχεία από το sportsfeed.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected