Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Στην Ερμιονίδα συνεχίζει ο Νίκος Ντινόπουλος (photos)

Ο Νίκος Ντινόπουλος θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕ Ερμιονίδας, με προπονητή τον Παναγιώτη Διλμπέρη.

Ο 28χρονος (11/03/1996) Γρεβενιώτης επιθετικός παρουσιάστηκε επίσημα από τους διοικούντες κατά τη διάρκεια της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας την Παρασκευή (26/1).

Μετά την αποδέσμευσή του με την Καστοριά, ταξίδεψε για το Κρανίδι μετέχοντας στις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας. Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί και σε επίπεδο Football League, ενώ έχει συμμετοχές και στο Κύπελλο Ελλάδος.

Ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα Γρεβενά Αεράτα, το 2012, παίζοντας στο τότε πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Την επόμενη χρονιά πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό Βόλου, έπαιξε στην ομάδα U19 του συλλόγου, ενώ αγωνίστηκε με την ομάδα του Βόλου και στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Θύελλα Φιλώτα (2015-16, Γ’ Εθνική), Νάουσα (2016-17, Γ’ Εθνική), Τηλυκράτη (2018-19, α’ εξάμηνο, Γ’ Εθνική), Πιερικό (2018-19, β’ εξάμηνο, Γ’ Εθνική), ΑΕΠ Κοζάνης (2019-2022, Γ’ Εθνική, Football League). Τον Ιανουάριο του 2023, έχοντας αποθεραπευτεί πλήρως από τραυματισμό του, φόρεσε ξανά τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου (Γ’ Εθνική), ενώ φέτος αγωνιζόταν στην Καστοριά (Γ’ Εθνική), παίρνοντας και το πτυχίο του στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ο Νίκος Ντινόπουλος δήλωσε στο «ermionidafc.gr»:

«Νιώθω πολύ καλά ερχόμενος στην ΑΕ Ερμιονίδας, όλοι με υποδέχτηκαν πολύ “ζεστά”. Υπάρχει μεγάλη πίστη για ανάκαμψη της ομάδας και θέλω να βοηθήσω και εγώ στην προσπάθεια που γίνεται, μαζί με τους συμπαίκτες μου. Είναι μεγάλη τιμή για μένα που θα αγωνιστώ στην ΑΕ Ερμιονίδας, σύλλογος που έχει ξεχωριστή ιστορία στα εθνικά πρωταθλήματα της χώρας. Η διοίκηση και ο προπονητής με ήθελαν πολύ και θα κάνω τα πάντα για τους δικαιώσω. Θέλουμε τον κόσμο μαζί μας, είναι πολύ σημαντικό να έχουμε κοντά μας τους φιλάθλους μας στις μάχες που θα δώσουμε».

Η ΑΕ Ερμιονίδας στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο έχει αποκτήσει επίσης τους Φρεντερίκ Μιγιένγκα, Ανδρέα Αλεξανδρή και τους Αναστάσιο Μαγκαφίνη, Αστέριο Οικονομίκο, Νίκλαβς Σκρίντα, ενώ επέστρεψε από τον δανεισμό του στον ΟΦ Ηλιοκάστου ο Κλάιντι Μεχμετάι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected