Super League 2 - Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Σπουδαίο άλμα στην καριέρα του Παύλου Σμάλη

Από τον Πανθρακικό στην Παναχαϊκή ο Παύλος Σμάλης!

Ο 20χρονος μέσος έχει καταγράψει σπουδαίες εμφανίσεις με την ομάδα της Κομοτηνής στη Γ Εθνικής, κι όπως είναι φυσιολογικό προσέλκυσε το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.

Όπως ανακοίνωσαν οι “πράσινοι”, ο πρώην παίκτης του Ορφέα Ξυλαγανής, του ΠΑΟ Κοσμίου και των ακαδημιών του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Παναχαϊκή.

Αναλυτικά :

“Η Διοίκηση του Πανθρακικού αποχαιρετά τον ποδοσφαιριστή Παύλο Σμάλη, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Παναχαϊκή και στην Super League 2.

O Παύλος είναι ένα παιδί που με την έλευση του στον Πανθρακικό, παρά το νεαρό της ηλικίας του, αμέσως καθιερώθηκε στο βασικό σχήμα, δούλεψε σκληρά υπό των οδηγιών των προπονητών του Πανθρακικού και βελτιώθηκε σε τέτοιο βαθμό ώστε να τραβήξει το ενδιαφέρον ομάδων υψηλότερων κατηγοριών.

Παράλληλα συνέβαλε τα μέγιστα στην επιστροφή της ομάδας μας στις εθνικές κατηγορίες, στην καθιέρωση στη Γ’ Εθνική και την κατάκτηση τίτλων όλο το προηγούμενο διάστημα.

Ευχόμαστε στον Παύλο να μπορέσει να δείξει την αξία του στη νέα πρόκληση. Η ατομική του βελτίωση που έφερε τη μεταγραφή του στην Παναχαϊκή αποδεικνύει πως ο Πανθρακικός έχει την τεχνογνωσία για τη βελτίωση των νεαρών ποδοσφαιριστών και πως εμπιστεύεται τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που έχουν πραγματικά διάθεση για σκληρή δουλειά! Καλή επιτυχία Παύλο!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected