Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Με περίπατο στα προημιτελικά ο Παναιτωλικός! (vids)

Μία μεστή και ουσιαστική εμφάνιση πραγματοποίησε την Τετάρτη (31/1) ο Παναιτωλικός, στον επαναληπτικό αγώνα κόντρα στον απογοητευτικό ΟΦΗ.

Η ομάδα του Αγρινίου πέτυχε και δεύτερη νίκη στο ζευγάρι και μάλιστα σήμερα, ήταν καταιγιστικός και θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα από τα τρία γκολ που σημείωσε.

Tα γκολ των Ντουάρτε, Χατζηθεοδωρίδη και Πέρεθ “ξεκλείδωσαν” σχετικά εύκολα την πρόκριση και έτσι η ομάδα του Γιάννη Πετράκη θα αντιμετωπίσει τον Άρη για μια θέση στον τελικό.

Ο Ισέκα μείωσε για τον ΟΦΗ στο 72′, μόλις 13 λεπτά αφότου πέρασε στον αγωνιστικό χώρο, κάνοντας ντεμπούτο.

Το φιλμ

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά, πιέζοντας ψηλά στον αγωνιστικό χώρο. Προκειμένου να βρει το γκολ που θα ισοφάριζε το συνολικό σκορ. Μόλις στο 2ο λεπτό η ομάδα του Ηρακλείου έχασε σημαντική στιγμή. Ο Νέιρα έβγαλε μια σέντρα, η άμυνα του Παναιτωλικού δεν μπόρεσε να διώξει, αλλά κανείς από τους παίκτες του ΟΦΗ δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και στο τέλος κέρδισε κόρνερ.

Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι δύο ομάδες είχαν αρκετές σημαντικές στιγμές, αλλά ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που βρήκε το γκολ. Στο 38′ ο Ντουάρτε έκανε ένα συρτό σουτ εκτός περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπάουμαν.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Αγρινίου προσπαθούσε να κρατήσει το προβάδισμα που είχε και ο ΟΦΗ να βρει ένα γκολ που θα τον έβαζε ξανά στο παιχνίδι. Αλλά στο 58ο λεπτό ο Παναιτωλικός βρήκε δεύτερο τέρμα και «κλείδωσε» τη νίκη και την πρόκριση.

Οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη βγήκαν στην κόντρα, ο Λιάβας έδωσε στον Ντουάρτε ο οποίος έκανε τσαφ. Όμως ο Χατζηθεοδωρίδης ευνοήθηκε και έκανε με πλασέ το 2-0.

Στο 72ο λεπτό ο Ισέκα μείωσε για τον ΟΦΗ με ωραίο πλασέ και ο Πέρες στο 90+3′ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Συνθέσεις

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης) : Στεργιάκης, Μαλής, Οικονόμου, Μλάντεν, Ντουάρτε, Τσιγγάρας, Χατζηθεοδωρίδης, Μαυρίας, Τορεχόν, Ντίας, Πέδρο, Λιάβας (57′ Ντίαζ), Μπακάκης (70′ Χατζηθεοδωρίδης), Ντουάρτε (70′ Τορεχόν), Σενγκέλια (85′ Ντουάρτε Φ.), Πέρες (85′ Τσιγγάρας)

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Μπρεσάν, Μπάκου, Νέιρα, Βούρος, Τοράλ, Τοράρινσον, Λουίζ Φελίπε, Γκλάζερ, Μπάκιτς (46′ Ριέρα), Αμπάντα, Ριέρα (45′), Μπακού (54′ Μοσκέρα), Ισέκα (64′ Νέιρα), Γκαγέγκος (64′ Τοράλ), Λάρσον (77′ Τοράρινσον)

Το πανόραμα του Κυπέλλου

Πρώτοι αγώνες

Τετάρτη 17/1

Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ  0-4

Τρίτη 23/1

ΟΦΗ – Παναιτωλικός  1-2

Τετάρτη 24/1

Άρης – Νίκη Βόλου  3-0
Παναθηναϊκός – Ατρόμητος  1-2

Επαναληπτικοί αγώνες

Τρίτη 30/1

Νίκη Βόλου – Άρης  2-2

Τετάρτη 31/1

Παναιτωλικός – ΟΦΗ  3-1
Ατρόμητος – Παναθηναϊκός (19.00)
ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός (21.00)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected