Super League 1 - Μεταγραφές

Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Mete Kaan Demir

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα έκανε μια ακόμη μεταγραφή, καθώς το απόγευμα της Τετάρτης (#1/1) ανακοίνωσε την απόκτηση του Μέτε Κάαν Ντεμίρ.

Ο Τούρκος ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στις 13 Μαϊού του 1998 στο Μάιντς της Γερμανίας και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ανόβερο φτάνοντας μέχρι τη δεύτερη ομάδα. Συνολικά με τη γερμανική ομάδα αγωνίστηκε σε 60 παιχνίδια σημειώνοντας 8 γκολ μοιράζοντας παράλληλα και 8 ασίστ.

Τον Ιανουάριο του 2019 ο Ντεμίρ υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Μπασάκσεχιρ. Τη σεζόν 2019-20 αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Εσκισεχίρσπορ όπου μέτρησε 22 συμμετοχές και τέσσερα γκολ. Την επόμενη σεζόν επέστρεψε στην Μπασάκσεχιρ με την οποία αγωνίστηκε σε 4 παιχνίδια.

Τη σεζόν 2021-22 ήταν η σειρά της Εγιουπσπόρ να τον αποκτήσει αρχικά με τη μορφή δανεισμού και στη συνέχεια το καλοκαίρι του 2022 να τον κάνει δικό της με κανονική μεταγραφή, φορώντας τη φανέλα της μέχρι και πριν λίγες ημέρες σε 53 παιχνίδια έχοντας 6 γκολ και 2 ασίστ. Τον Ιανουάριο του 2023 και για έξι μήνες αγωνίστηκε στην Γκεντσλερμπιρλιγκί όπου μέτρησε 16 παιχνίδια, τέσσερα γκολ και ασίστ.

Ο Μέτε Ντεμίρ υπήρξε και διεθνής με την εθνική ομάδα Under19 της Τουρκίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected